To je to što me zanima!

U 'zmajevom gnijezdu' stao je Malagin niz nepobjedivosti...

Malaga je pucala prvi put u 4. minuti, Isco, a to im je ujedno bio i posljednji udarac na cijeloj utakmici. Porto je zasluženo pobijedio, trebalo je biti i više od samo 1-0
Vidi originalni članak

Malaga je do susreta na Dragãu bila jedna od četiri neporažene momčadi ove sezone u Ligi prvaka. Večeras protiv Porta nisu imali šanse, izgubili su 1-0 u prvoj utakmici osmine finala i na pragu su ispadanja.

Porto je u sjajnoj formi, nisu izgubili 19 utakmica u svim natjecanjima, a 'leže' im španjolske momčadi, nisu izgubili posljednjih sedam utakmica. Sve se to pokazalo i na travnjaku iako je gotovo sat vremena na klupi bio ponajbolji igrač, James Rodríguez.

Malaga je pucala prvi put u 4. minuti, Isco, a to im je ujedno bio i posljednji udarac na cijeloj utakmici. Porto je napadao, tražio gol, a nagrađeni su u 56. minuti. Prekrasnim, malonogometnim dijagonalnim dodavanjem Fernando je u srcu kaznenog prostora pronašao Moutinha, a ovaj je zabio rutinski, kroz noge.

Koliko je Moutinho bitan portugalskoj momčadi, najbolje pokazuje podatak da je sudjelovao u četiri od zadnjih pet golova u LP-u.

Malaga ima najbolju obranu u Primeri, ali večeras se nije iskazala iako su primili samo jedan gol. Probijali su je Portugalci kako su htjeli.

Završna statistika sve će razjasniti, udarci 17-1, u okvir 10-1, posjed lopte 61-39, korneri 11-2. 

Porto je i po kladionicama bio favorit za prolaz, a četvrtfinale moraju potvrditi u uzvratu 13. ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • CpC-99 20.02.2013.

    Šteta, usr*la se Malaga.

  • bbbdado 20.02.2013.

    Kao da se Malaga prestrašila većeras Porta. Loša jako loša. Porto za koplje bolji

  • lemoger 20.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare