To je to što me zanima!

Ubili su ga zbog obične svađe! U K-1 borca ispucali 9 metaka

Laščenko je bio s prijateljima. Zapucali su na njegovo društvo i to zbog svađe oko djevojke. Laščenku nije bilo ništa. U bolnici su se isti napadači vratili i ubili su ga
Vidi originalni članak

Sergej Laščenko preminuo je nakon što su nepoznati napadači u njega ispucali 9 metaka. Najbolji K-1 borac u Ukrajini i zvijezda posljednja dva eventa u zagrebačkoj Areni, ubijen je zbog svađe oko djevojke.

Svađe u kojoj čak nije direktno bio umiješan.

Laščenko je bio sa skupinom prijatelja u čijem je društvu bila djevojka. Sukobili su se s pet ljudi, koji su zapucali na Laščenka i društvo u ukrajinskom gradu Odesi. Laščenko je prošao s najlakšim ozljedama , a napadači su nakon pucnjave pobjegli.

Ukrajinski K-1 borac otpratio je prijatelje u bolnicu, a tada su se napadači vratili . Ubili su Laščenka na licu mjesta. Jedan metak pogodio ga je u karotidnu arteriju. Nije mu bilo spasa. Iza sebe je Laščenko ostavio suprugu i 18-mjesečno dijete.

Ukrajinac je slovio kao najbolji K-1 borac u zemlji. U karijeri je 33 puta pobijedio, a 14 puta izgubio. Osvojio je Superkombat WGP 2011. godine pobijedivši Ismaela Londta u finalu. U zagrebačkoj Areni izgubio je 2012. godine od Daniela Ghite na Cro Cop Final Fightu. Na istom je mjestu nastupio i 2013. godine, u rezervnoj borbi protiv Dževada Poturka na K-1 World Grand Prixu, koji je osvojio Mirko Filipović.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • GjuroGenijalac 10.04.2015.

    da je bilo u srbiji jos bi u povjerovao :-)

  • kiko3655 10.04.2015.

    ja jos nisam procitao za nekog kad umre da je bio los.. jos malo po vijestima i eto postat ce svetac .. pomagao ljudima u zgradi, babama isao u ducan itd itd

  • sol 10.04.2015.

    a protivnik je bio, covjek, mafije i evo,da su mu bar rekli, odustani, mozda bi, i ostao ziv!

Komentiraj...
Vidi sve komentare