To je to što me zanima!

Ubio mu se ujak, umalo upucali brata, a prebrodio je i depresiju

Nije tajna da sam ove sezone u Tottenhamu bio na kušnji, zbog čega sam posjetio psihologa. Dijagnosticirana mi je depresija, za koju nitko osim mog agenta nije znao, rekao je Danny Rose
Vidi originalni članak

Engleski nogometni reprezentativac Danny Rose prošle je godine mora pauzirati više od osam mjeseci kako bi zaliječio ozljedu koljena. Međutim, to nije bilo jedino s čime se borio. 27-godišnjaka zadesila je najučestalija bolest današnjice - depresija.

Iako tvrdi da s optimizmom očekuje Svjetsko prvenstvo u Rusiji, smogao je snage progovoriti i o problemima s kojima se nosio posljednje dvije godine:

- Nije tajna da sam ove sezone u Tottenhamu bio na kušnji, zbog čega sam posjetio psihologa. Dijagnosticirana mi je depresija, za koju nitko osim mog agenta nije znao, pa sam se morao maknuti iz kluba na neko vrijeme - rekao je engleski branič.

- Bio sam na lijekovima nekoliko mjeseci, ali više nisam, sada sam dobro. Ono što također nitko ne zna, jest da se moj ujak ubio za vrijeme moje rehabilitacije, što je još pogoršalo moju depresiju. Bilo je stvarno teško, ali doktori i psiholozi puno su mi pomogli da se nosim s tim - iskren je Rose.

Igrač Tottenhama uistinu je prošao pravu kalvariju, na osobnom i obiteljskom planu: 

- U kolovozu mi je majka bila maltretirana po rasnoj osnovi, a onda je netko došao u kuću i umalo upucao mog brata u lice. Bila su to stvarno teška vremena - kaže Englez, koji je zbog toga savjetovao svojoj obitelji da ne putuje u Rusiju.

Rose je otkrio i da je krio svoju depresiju od izbornika Engleske, Garetha Southgatea, ali i od svojih roditelja. Iako zna da će biti ljuti kad ovo pročitaju, odlučio je sve te probleme držati u sebi, sve do sad.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • chicano 07.06.2018.

    Drago mi je da se o tome malo vise pise pa neka se ljude uputi sta je depresija,ansioznosti i sl.jer cinjenica je da oboljeva sve vise ljudi.U biti ono sta najvise boli je nerazumjevanje sredine u kojoj zivimo je tako strasno i zaostalo da nema ni rjeci kako bi to opisao.

  • samoJAko_2 07.06.2018.

    Bez ikakve zezancije depresija je jedna od najgorih bolesti koja moze zahvatit organizam , unistava sve al doslovno (tko je dozivio zna) ,kao sto mandela rece :"Najveci pakao na zemlji je u srcu depresivnog covjeka, pogotovo kod nas gdje je sramota otic u psihologa , ljudi pate i raspadaju se u sebi radi okoline koja ti ismijava , drzi se danny igracina si ti samo nek je sve dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare