To je to što me zanima!

Objesio se jer ga je zaručnica varala sa starijim bratom Terry

Engleski golman teško je podnio prevaru voljene djevojke, pa si je u utorak 14. prosinca oduzeo život. Zaručnica ga je prevarila s njegovim suigračem, Paulom Terryjem
Vidi originalni članak

Golman Dale Roberts (24) objesio se nakon što ga je bivša djevojka varala sa suigračem i prijateljem, bratom poznatijeg Johna Terryja, Paulom (31).

Zaručnica Lindsey Cowan (25) prevarila ga je nakon jedne noći koju je Paul proveo u domu zaručnika u Highamu. U svibnju je Lindsay napustila Dalea. Čuvar mreže engleskog niželigaša nije se mogao nositi s time i tragično je skončao. Policija je izvjestila da je u utorak počinio samoubojstvo.

Zaručnica je iskoristila priliku dok se Dale oporavljao od ozljede. Kad se saznalo za aferu, odmah su prekinuli vezu. No, Dale nakon toga više nije bio svoj. Potonuo je u depresiju iz koje se više nije izvukao.

Golman petoligaša Rushden and Diamondsa odbio je igrati s Paulom u istoj momčadi, pa su starijeg Terryja nedugo zatim prodali Darlingtonu.

Prošle je godine seks-aferu imao Paulov mlađi brat John Terry, spetljavši se s bivšom djevojkom reprezentativnog i suigrača iz Chelseaja, Waynea Bridgea. John je priznao da je u više navrata održavao vezu s Vanessom Perroncel, a nakon što su to mediji doznali, Fabio Capello oduzeo mu je kapetansku traku. 

I stariji Paul želio se proslaviti, te je krenuo njegovim stopama...

Nakon tragičnog događaja Rushden and Diamonds je izdao priopćenje:

"S ogromnom tugom javljamo da je preminuo naš golman Dale Roberts. Naše misli i molitve su s njegovim roditeljima, obitelji i prijateljima".

Idi na 24sata

Komentari 34

  • p i j e v a c 17.12.2010.

    Mulac.Trebo se napit od sreće...

  • slatkica0911 17.12.2010.

    samo ću reći ovo: znači, žene su k..ve... ma jesu, da... ali šta su onda dečki kad varaju??? znači, dečki smiju raditi što hoće, a žene im ne smiju vratiti??? ili ne vratiti, nego, one bi trebale šutjeti?? ajd sad da čujem odgovore... žao mi dečka, to nikako nije trebao napraviti... moja sućut...

  • zlatarx 17.12.2010.

    Umjesto vješanja trebao je naručiti šampanjac i zapjevati,jer se riješio smeća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare