To je to što me zanima!

Udar na Markovića: Ćiro gura svog 'igrača' Štimca

Marković već 12 godina vedri i oblači HNS-om. Vrijeme je da ode, poručuje mu Ćiro Blažević koji je odlučio poduprijeti ozbiljnog kandidata Štimca
Vidi originalni članak

Da, podržat ću Štimca, jer je sposoban uspješno voditi HNS. Podržao bih i Šukera, kada bi on bio kandidat, jer Vlatko Marković doista ne zaslužuje novu šansu, kazao je za Sportal trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević o izboru novog predsjednika krovne nogometne organizacije u Hrvatskoj.
Ćiro Markoviću ne zamjera gubitak domaćinstva EP-a 2012. jer kaže da je Vlatko živio u zabludi. No ono što Markoviću nikako ne može oprostiti je neodgovornost i nebriga prema domaćem ligaškom nogometu. U 12 godina provedenih na čelnoj poziciji Saveza samo je isticao i hvalio se reprezentacijom, dok afere haraju Prvom HNL.
Ćiro iz Šangaja vidi da mediji stvaraju klimu protiv Vlatka i već dovode Igora na njegovo mjesto. Misli da ga čak ni utjecaj Zdravka Mamića ne može zaustaviti u toj namjeri...
Osvrnuo se i na (ne)igranje reprezentacije u Splitu. Smatra da je maksimirska publika gospodskija i to joj nitko ne može osporiti, ali maksimirski stadion ruglo je koje goste vraća negdje u 1945. godinu.
- Nisam i neću prihvaćati tezu babe vračare, 'ne pobjeđujemo pa nećemo u Split'. Tko u to vjeruje, ne vjeruje u Boga! Naravno da je reprezentaciji prikladnije igrati u Splitu, jer se tako Hrvatska predstavlja svijetu u boljem svjetlu nego u Zagrebu - kaže Ćiro.
Za Slavena Bilića kaže da je trenutno je najbolje rješenje na klupi reprezentacije jer je obavio 'krvav' posao izmjene igrača i kompletne generacije.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • casio 28.09.2010.

    Star čovjek s jednom nogom u grobu. Koga on da gura iz Kine?

  • pošq 28.09.2010.

    ma nema štimac šanse pokrast će ga na glasovanju

  • rođin rođo1 28.09.2010.

    štimac deinitivno,on ima muda da se i suprostavi nekomu ako zatreba,a ne da se ide samo niz dlaku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare