To je to što me zanima!

Udar na Neymara: Kod Dunge neće više smjeti bojiti kosu

Ja im ne bih to dopustio dok su u reprezentaciji. Uradite to prije ili poslije Mundijala, ali kad je veliko natjecanje, morate razmišljati samo o nogometu, poručuje Dunga
Vidi originalni članak

Kod bivšeg izbornika Luiza Felipea Scolarija Neymar je mogao raditi što je htio. Novi izbornik Dunga izgleda neće biti tako zaštitnički nastrojen.

Dunga želi da zvijezda Barcelone shvati da je on dio momčadi, a ne da se ista “vrti” samo oko njega.

- Nećemo mi igrati za Neymara, nego Neymar za momčad - kaže Dunga koji se zatim osvrnuo i na bojenje kose, prije svega Neymara, te još nekih reprezentativaca:

- Ja im ne bih to dopustio dok su u reprezentaciji. Uradite to prije ili poslije Mundijala, ali kad je veliko natjecanje, morate razmišljati samo o nogometu.

Dungi smeta i šilterica koju nosi “prva violina” brazilske reprezentacije. Neymara se često može vidjeti sa šiltericom s istaknutim osobnim brendom NJR.

- Vidim ga često s kapom na glavi. Ako je već nosi, to mora biti brazilska kapa - oštar je bio novi brazilski izbornik.

Pitanje je kako će se ove novine svidjeti Neymaru. Čini se da je Dunga odlučio baš sve postrožiti. Nema mu druge nakon teškog debakla peterostrukog svjetskog prvaka u polufinalu protiv Njemačke. Neke se stvari u 'selecau' očito već mijenjaju.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • GoldenEye 05.08.2014.

    njega muči što si neymar boja kosu i nosi svoje kape ? bahahaha koje su to gluposti.brini se samo za nogomet i nabavi dobre igrače koji će surađivat sa neymarom.strašno

  • fumarci 31.07.2014.

    sta se tice plakanja i sminkanja ga podrzavam, ali sta njega boli k...c kako se ntko privatno oblaci, kao da nema vaznjeg posla

  • manjabegic 30.07.2014.

    dunga je u pravu za plakanje..... igraci su sve vise ko curice. bez uvrede za njezni spol

Komentiraj...
Vidi sve komentare