To je to što me zanima!

Udarac ispod pojasa: Anonimni Norvežanin bolji je od Ronalda?

Ne tako poznati norveški nogometaš Vegard Leikvoll Moberg preko noći je stekao slavu na društvenim mrežama jednom šalom na račun Cristiana Ronalda, od kojeg je, prema svemu sudeći, fizički sposobniji...
Vidi originalni članak

Nogometaš norveškog Bodø/Glimta postao je hit na društvenim mrežama bacivši šalu na račun velikog Cristiana Ronalda.

Naime, Norvežanin je uočio jednu zanimljivost u ocjenama u novoj Fifi 19. Riječ je specifično o ocjeni za fizikalnost odnosno fizičku sposobnost, a u tom je polju 'anonimni' Vegard Leikvoll Moberg ocijenjen bolje od Cristiana. 

Odlučio se 27-godišnjak pohvaliti time na svom Twitter profilu. Objavio je slike s ocjenama te u opisu označio Juventusovu sedmicu.

Fifa je Ronaldu za fizikalnost dala ocjenu 79, a Mobergu 81, što čak više i ne zvuči toliko ludo kada vidite sliku 190 centimetara visokog Norvežanina (gornji red, u sredini).

Iako ga na Twitteru prati samo tisuću ljudi, na ovoj je objavi skupio 56 tisuća 'lajkova' te ju je 17 tisuća ljudi odlučilo podijeliti na svom profilu.

S obzirom da vjerojatno cijeli svijet zna koliko je CR7 osjetljiv kada je u pitanju fizička spremnost, moglo bi se reći da je ovo zaista 'udarac ispod pojasa'. Ipak, Ronaldo još nije odgovorio na provokacije pa Moberg može još neko vrijeme uživati u svojih pet minuta slave.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • slucajni_prolaznick 15.09.2018.

    Cr7 ima 90 za dribling a zadnji put je imao uspješan dribling u Manchesteru.

  • KingNothing 15.09.2018.

    Kad prestane padat na svaki kontakt mozda mu daju bolji rating za snagu

  • super23463 15.09.2018.

    a j**o takve "novinare".........

Komentiraj...
Vidi sve komentare