To je to što me zanima!

Udarac za Brazil: Neymar zbog vrijeđanja suca izletio s Cope

Bacca je kažnjen s dvije, a Neymar sa četiri utakmice neigranja na Copa Americi. Za brazilskog kapetana Copa je tako završena zbog napada na suca i vrijeđanja
Vidi originalni članak

Brazil je na Copa Americi ostao bez svog najboljeg igrača i kapetana Neymara. Barcelonin napadač dobio je četiri utakmice zabrane te mora platiti 10.000 dolara zbog gužve nakon utakmice s Kolumbijom. Nakon izrečene kazne u javnost su procurili i detalji zbog kojih je Neymar tako žestoko kažnjen i praktički izbačen s Copa Americe jer mu kazna taman izlazi nakon finalne utakmice.

Naravno, Neymar nije kažnjen samo zbog napucavanja protivničkog igrača loptom i crvenog kartona, nego je na putu do svlačionice pričekao glavnog suca i propisno ga izvrijeđao.

- Želiš me iskoristiti da postaneš slavan, kur*in sine - potpuno je izgubio živce Neymar.

Neki brazilski mediji čak javljaju da je Neymar pokušao i udariti suca Enriquea Ossesa. Sevillin Bacca je zbog crvenog kartona kažnjen sa dvije utakmice neigranja.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • cmizdravac 21.06.2015.

    gledam ga već neko vreme i mislim si ""nedaj bože" da neko kihne prema njemu bu odletil na tribine...

  • AnteG 21.06.2015.

    poluigrač i polučovik - ovime je to i dokazao... viječito će biti u sjeni messija! cijelu svoju karijeru će provesti čišćeći kopačke argentincu i asistirat mu za golove...

  • pravda8 20.06.2015.

    balonja jedan balavi, pa zar se tako nosi kapetanska vrpca Brazila? klosar jedan obični, drago mi je zbog kazne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare