To je to što me zanima!

Udarac za Crnu Goru: Borozan prije EP-a doživio prometnu

Lijevi vanjski europskog prvaka Vardara i suigrač naših Čupića, Cindrića i Karačića izletio je automobilom na zaleđenoj cesti u blizini Cetinja te mu je stradao butni mišić zbog čega mora pauzirati tri tjedna
Vidi originalni članak

Zbog prometne nesreće i zadobivenih ozljeda moram pauzirati tri tjedna i tek bih tada mogao početi s treninzima. Na moju veliku žalost šanse da igram na Europskom prvenstvu jako su male, rekao je Vuko Borozan za agenciju MINA.

Najbolji rukometaš Crne Gore, po novom i najbolji sportaš Crne Gore, a za mnoge i jedan od najboljih lijevih vanjskih svijeta u ovom trenutku prometnu je nesreću doživio u srijedu vozeći se automobilom prema Cetinju, a stradao mu je butni mišić.

Nije, nasreću, zadobio ozljede opasne po život, no one su dovoljno ozbiljne da ga izbace s priprema reprezentacije. Svojim suigračima bivši rukometaš Karlovca mogao bi se priključiti tek na samom startu Europskog prvenstva u Hrvatskoj. Njegova Crna Gora ionako je u teškoj skupini s Njemačkom, Slovenijom i Makedonijom, a bez Borozana prolazak dalje bit će još teži.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare