To je to što me zanima!

Pa je li moguće? Osijekov talent se vratio nakon teške ozljede pa se opet ozlijedio na treningu!

Branšteter se nesretno ozlijedio na jednom od prošlotjednih treninga kada je pucao ka vratima, no tijelo mu se u tom trenutku 'zarotiralo', a opterećenje je ostalo na koljenu desne noge, objasnio je Osijek
Vidi originalni članak

Luka Branšteter (21) duže će izbivati s travnjaka nakon što je na treningu Osijeka doživio rupturu prednjih križnih ligamenata uoči gostovanja u Puli protiv Istre 1961.

Iz Osijeka su objasnili kako se dogodio nesretan trenutak.

- Branšteter se nesretno ozlijedio na jednom od prošlotjednih treninga kada je pucao ka vratima, no tijelo mu se u tom trenutku 'zarotiralo, opterećenje je ostalo na koljenu desne noge te su magnetska rezonancija i CT pregled pokazali i potvrdili re-rupturu ligamenata - objavili su s Opus Arene.

Posebno je nesretna okolnost to što se Branšteter tek nedavno oporavio od iste ozljede istog koljena.

- Luka, drži se, Bijelo-plava obitelj je uz tebe - poručili su iz Osijeka.

Branšteter inače igra na poziciji napadača. Zoran Zekić pokazao mu je povjerenje tijekom zimske pauze na pripremnim utakmicama protiv Celja i Fehervara, a čak je i asistirao Mierezu za gol. Prije dvije sezone igrao je na posudbi u Slaven Belupu.

Bio je na klupi Osječana u 20. kolu HNL-a protiv Rudešana, ali pred njime je novi, dugotrajni oporavak. Osijek će u subotu (15 sati) gostovati u Puli kod Istre 1961.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Jennifer07447 07.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - -> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare