To je to što me zanima!

Udaraču pukla palica, pogodila je ženu koja se bori za život...

BOSTON Red Soxi su igrali kod kuće protiv Oaklanda. Udaraču gostiju pukla je palica, a dio je pogodio nesretnu ženu ravno u glavu. Hitno je prebačena u bolnicu
Vidi originalni članak

Boston Red Soxi igrali su u petak protiv Oaklanda na Fenway Parku. U drugom iningu Oaklandov Brett Lawrie udario je lopticu, a prilikom kontakta loptice i palice, gornji dio palice se odlomio i pogodio ženu koja je sjedila u prvim redovima.

Nesretna navijačica pala je sa stolice, nije bila svjesna, odgurivala je ljude koji su joj htjeli pomoći. Ima ozljede opasne po život, piše Boston.com.

- Sjedila je uz teren sa suprugom i sinom. Palica ju je pogodila u čelo. Bilo je puno krvi. Ljudi su joj pritekli u pomoć dok nisu došli liječnici. Jedan od navijača skinuo je majicu i stavio ženi zavoj kako bi zaustavio krvarenje - rekao je jedan od svjedoka .

Ženu su odmah prebacili u bolnicu s ozbiljnim ozljedama glave.

- Naše misli su sa ženom i njezinom obitelji. Ovo je zaista grozno. Na utakmice nam dolaze obitelji s djecom. Ovakve stvari se događaju jer su tribine preblizu terena - rekao je menadžer Red Soxa John Farrell.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • beemysm 07.06.2015.

    ovo se stvarno zove losa sreca :/

  • ErvinaAlvear 06.06.2015.

    Milioni dolara u najavi ...posle ovoga moze kupiti svoj stadion ..

  • El Tractor 06.06.2015.

    A jakog sporta haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare