To je to što me zanima!

Udario suca pa ga stigla kazna: Doživotno je isključen iz HNS-a

Do 37. minute sve je izgledalo idealno, a onda je krenuo kaos. Sudac Buden dosudio je slobodan udarac nakon čega je krenula rasprava s klupom Podravca, a sve je završilo kobno za suca, ali i igrača Vukovića
Vidi originalni članak

Još se ne sliježe prašina nakon incidenta koji se dogodio u lokalnom derbiju 4. kola 2. županijske lige Varaždinske županije između Podravca Kitro i Mladosti iz Sigeteca.

SKANDAL U 6. LIGI Pretučeni sudac: Nisam mogao nastaviti, na bolovanju sam...

Naime, pri vodstvu domaćeg Podravca iz Sesveta Ludbreških od 1:0 pričuvni domaći igrač Mario Vuković udario je suca otvorenim dlanom u glavu i sudac Denis Buden prekinuo je utakmicu. Županijski savez Varaždinske županije isključio je istog igrača iz organizacije HNS-a. Tako je Vuković praktički isključen iz nogometa.

POGLEDAJTE VIDEO: Kad kokoš zaut na teren

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Budući da je isti igrač bio na klupi, a njegov trener Željko Vagjunec je mu je rekao da se ne treba ustati s klupe kad mu je sudac Buden želio dati opomenu, Savez je kaznio i trenera. Trener Podravca Kitro Željko Vagjunec kažnjen je zabranom svih vršenja funkcija u nogometu i malom nogometu na šest mjeseci. Kazna mu traje do 6. ožujka 2021. godine.

- Temeljem čl. 68. DP HNS kažnjava se klub s novčanom kaznom u iznosu od 3.000 kuna i -2 boda ekipi seniora Podravca Kitro zbog prekid utakmice radi napada igrača na suca utakmice – stoji u odluci Županijskog nogometnog saveza Varaždin.

JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU Šesta hrvatska liga: Opsovao sucu majku pa ga potom udario šakom! Ljudi, ovo je teški cirkus

Podsjetimo, sudac Buden tu je utakmicu prekinuo nakon što ga je Vuković udario. Kasnije je isti sudac zatražio liječničku pomoć i odmah je krenuo na bolovanje.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 17.09.2020.

    ne opravdavam nasilje ali poznajem doticnog suca i sudeci prema karakteru vjerujem da je zasluzio jer ponasa se prilicno prgavo, drsko, bezobrazno

  • 17.09.2020.

    Tko god igra nogomet i u tome je zna koja je to gamad, ma ne moze se to opisat, a zasticen ko licki medvjed

  • kajzanavek 17.09.2020.

    Niko suca nikad ne bi grdo pogledal a, kamoli udaril, kad bi oni odgovcarali za svoje "igre" i obeštetili oštečenog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare