Obavijesti

Sport

Komentari 38

Šesta hrvatska liga: Opsovao sucu majku pa ga potom udario šakom! Ljudi, ovo je teški cirkus

Šesta hrvatska liga: Opsovao sucu majku pa ga potom udario šakom! Ljudi, ovo je teški cirkus

U šestom rangu hrvatskog nogometa, u 4. kolu 2. županijske lige Varaždinske županije, prekinut je lokalni derbi između Podravca Kitro i Mladosti iz Sigetca jer je nokautiran sudac

VIDEO

Do 37. minute sve je izgledalo idealno. Derbi, navijanje, dobra igra.... A onda kaos. Igrala se ranije spomenuta 37. minuta, a Podravac je, ako vas zanima, vodio 1-0.

Glavni sudac Denis Buden dosudio je slobodni udarac za Sigečane između kaznenog prostora domaće momčadi i uzdužne crte terena. Slobodnjak, kao svaki drugi. Ili možda nije? 

POGLEDAJTE VIDEO: Kad kokoš zaluta na teren

Pokretanje videa...

01:22

- U tom trenutku sucu se na korektan način obratio trener Podravca Kitro s pitanjem zašto su u dosadašnjem tijeku utakmice opomenuta dva njegova igrača, a ni jedan gostujući igrač, iako je po njegovom mišljenju bilo razloga za to - stoji u zapisniku.

Prevedeno, pitao je suca zašto gosti nemaju niti jedan žuti karton. Odnosno, sugerirao mu da za spomenuti prekršaj treba dodijeliti žuti karton. 

Pritom se u raspravu uključio pričuvni igrač Podravca Mario Vuković i glavni sudac krenuo mi je dati opomenu. Zatražio je od njega da skine markirnu majicu kako bi ga mogao identificirati.

No, Vuković to nije htio učiniti pa je sudac krenuo bliže prema klupi za pričuvne igrače, istovremeno tražeći od igrača da skine markirnu majicu i pokaže broj na dresu.

Gledatelji vikali: Udri!

Igrač je uporno odbijao, pa je sudac napravio još jedan korak prema klupi i pritom ušao u područje tehničkog prostora. To je dodatno razljutilo trenera domaće momčadi koji mu je sugerirao da se nije dužan ustati.

On je ipak ustao s klupe te se krenuo svađati s sucem uz pljuvanje na zemlju te psovke okrenuo leđima prema sucu te rekao : "Evo ti gledaj, je... ti mater".

Sudac Buden ga je isključio, a pričuvni igrač Podravca krenuo je prema njemu, silovito ga odgurnuo rukama, a odmah potom i udario otvorenim dlanom u predjelu jagodične kosti lica, neposredno ispod oka.

- Udri - vikali su razjareni domaći gledatelji. 

Srećom, suigrači i trener odmah su reagirali i spriječili suigrača da ne nastavi s neprihvatljivim i nesportskim ponašanjem, a sudac je ne osjećajući se sposobnim da nastavi utakmicu odlučio istu trajno prekinuti.

- Gotovo je - rekao je vidno potreseni i uzdrmani sudac.

- Ljudi, ovo je teški cirkus - doviknuo je netko od domaćih gledatelja. 

Suci utakmice, delegat i svi igrači s terena su ispraćeni uz pomoć redateljske službe.

Igrač će sigurno biti kažnjen

Nakon incidenta oglasili su se na Facebook stranicama Nogometnog kluba Podravac Kitro, reagirao je administrator iste stranice.

- Umjesto da zadržimo i damo prilike našim mladim igračima, klub je registrirao veterane koji su mogli i trebali igrati veteransku igru. Kao posljedica jedne nerazumne politike bez pogleda u budućnost, Podravac se suočio s prekidom utakmice protiv Mladosti iz Sigeca u trenutku kada je momčad igrala solidno i vodila prekrasnim pogotkom Filipa Vađunca. Naš igrač koji je uzrokovao prekid će sasvim sigurno biti kažnjen, a klub je višekratno oštećen, počevši od gubitka bodova pa sve do financijskog gubitka (plaćanje kazne, a nismo čak ni naplatili ulaznice za utakmicu). Osim toga pokvarili smo imidž kluba koji su stvarale generacije nogometaša noseći plavo-bijeli dres Podravca – stoji na Facebook stranicama kluba.

Naslovna fotografija: ilustracija

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja