To je to što me zanima!

Udovica Pokrovac tužit će Andrića za 150.000 € duga

Andrić do danas nije predočio dokaze da je Dini vratio novac, neki poput Krpana i Muse, podmirili su sve obveze odmah, rekao je odvjetnik Jančik
Vidi originalni članak

Moravka Pokrovac pokrenula je sudski spor pred Općinskim građanskim sudom u Zagrebu protiv kapetana Hajduka Srđana Andrića, od kojeg potražuje 150.000 eura na ime neisplaćene menadžerske provizije pokojnog supruga Dine.
Pokrovca je s više hitaca iz vatrenog oružja u lipnju 2005. ubio nepoznati počinitelj na stubištu zgrade i otad traje pravna bitka njegove supruge za novac koji mu duguju mnogobrojni nogometaši koje je zastupao.
- Neki su bili korektni i odmah podmirili sve svoje obveze, poput Igora Muse i Petra Krpana, no neki i danas negiraju dugovanje, pa smo ih bili prisiljeni tužiti. Među njima je i Srđan Andrić - potvrdio nam je Robert Jančik, odvjetnik obitelji Pokrovac, i dodao:
- S Andrićem smo kontaktirali više puta, prije nekoliko mjeseci sastali smo se u Zagrebu. Bio je vrlo susretljiv i korektan, no premda je obećao, do danas nije predočio nikakve dokaze da je vratio sporni iznos.
Obitelj pokojnog Dine Pokrovca tužila je više nogometaša koje je on bio zastupao, a najpoznatiji je Niko Kranjčar. Njega i Hajduk tuže za 600.000 eura na ime transfera iz Maksimira na Poljud.
- Ugovorom je proviziju za spomenuti transfer bio dužan platiti Kranjčar, koji je taj iznos trebao dobiti od Hajduka. No klub je tad bio u financijskim problemima, pa se ugovorom obvezao vratiti proviziju Niki nakon transfera u inozemstvo - pojašnjava Jančik.
Što se tiče tužbe protiv Nike Kranjčara, susreo se s neuobičajenim problemom.
- Nikinim preseljenjem u Englesku postalo je nemoguće uručiti mu tužbu i sudski poziv uobičajenim načinom, pa su mu poslani diplomatskim putem.
Ohrabruje nas to što je dug evidentiran u elaboratu o Hajdukovu preoblikovanju, pa ne bi trebala biti sporna njegova isplata.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • njonjo 04.03.2010.

    Ova Hrvatska postaje smijesna, sad ce se i mafijasima i kamatarima morati vracati novci. Zalosno ali istinito, umjesto da policija iskopa kako ljudi kamatare i ucjenjuju i dolaze do lake love oni im jos pomazu oko ubiranja kamata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare