To je to što me zanima!

Udruga Prve HNL traži da se igra bez gostujućih navijača

"Gotovo svaka utakmica se prekida, huligani su došli u prvi plan. Tražio sam hitnu sjednicu sa zahtjevom da se preostala 4 kola igraju bez gostujućih navijača"
Vidi originalni članak

Nakon bakljade u Osijeku Udruga prvoligaša od HNS-a je zatražila da se igra bez gostujućih navijača.

Predsjednik Udruge Prve HNL Branko Laljak zatražio je hitno sazivanje sjednice Izvršnog odbora HNS-a, razlog je divljanje navijača na posljednjim prvoligaškim utakmicama:

– Neredi su eskalirali, gotovo svaka utakmica se prekida, huligani su došli u prvi plan. Stoga sam tražio hitnu, izvanrednu sjednicu IO HNS-a sa zahtjevom da se preostala četiri prvenstvena kola igraju bez gostujućih navijača!

Je li to predviđeno akcijskim planom?

– Naravno! U studenome je usvojen taj akcijski plan borbe protiv nasilja na stadionima, kojem u 2. točki piše da je moguće odlučiti da se utakmice igraju bez gostujućih navijača. Zadnji događaji u Osijeku (Osijek – Hajduk) i Šibeniku (Šibenik – Dinamo), kad su gostujući huligani režirali privremene prekide utakmica, povod su mom zahtjevu. Moramo učiniti sve što možemo kako bismo završili prvenstvo, ne smijemo dopustiti da huligani, koji su doista prešli sve granice tolerancije, odlučuju koja će se utakmica regularno završiti, a koja ne – rekao nam je Laljak.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • plavizg 17.04.2012.

    možda je najbolje da se ovakva liga ukine, na dobrobit svih nas koji se sjećamo nogometa dok ga je bilo na ovim prostorima. igranje nogometa bez navijača je besmisleno.

  • tovar-iš 17.04.2012.

    još jedan gaf mafije,koja sebe naziva-udruga hnl.nema šta stadioni su nam krcati,faliće nam to..

  • DelPiero 17.04.2012.

    sramotno je to sto pljuju po cijelom narodu zbog par pijanih budala a i sami ti koji poduzimaju ove cirkusantske mjere(HNS) su veci lopovi i kriminalci od onih u remetincu dokazano u aferi "koliko platis toliko ti sudim!"( bravo Males) Biljke markovic i srebric si trebaju prvo pljunuti u usta a onda pod hitno dati ostavke jer su unistili hrvatski nogomet...... pogledajte (kako mi volimo rec za nama 10 godina zaostalu) srbiju njihove utakmice su 70% posjecenije od nasih... (osim kad hajduk igra) tu i tamo se potuku ali ko trazi taj i dobije, niko neduzan nije dobio batina ni kod nas... pusti ih se na stadionima s alkoholom napiju se ko budale i dobiju hrabrost pa rade nered i jos se tu nađe neki nadrkani policajac koji glumi majmuna i eto problema... i odma sve na navijace krivnja a policajac sve sto napravi drzava ga stiti pa cak i ako pretjera, zato i dolazi do nereda jer policju treba prvo nauciti pristojnosti i objasniti tim telcima da ti navijaci nisu stoka nego da su to isto ljudi!! I eto opet da ne skrecemo puno s teme NIJE PROBLEM U NAVIJACIMA NEGO U HNS KRIMINALCIMA STO JE DOKAZANO I SAD NAM POKUSAVAJU ZAMAZAT OCI NAVIJACIMA I BAKLJADAM.... MA KAKAV CVITANOVIC,VUGRINEC... A I OVI VUKUSIC I BEQIRAJ... BEBEK I OSTALA BAGRA SE VEC DUGO NAJBOLJI STRIJELCI HNL-a!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare