To je to što me zanima!

Uefa ističe Mandžin gol, a kod Cityja nisu presretni ždrijebom

Težak protivnik! Inače volimo otputovati u neku drugu zemlju kada je Liga prvaka, ali što je tu je... Dobro se poznajemo, Liverpool igra ofenzivno i sigurno ćemo gledati dvije odlične utakmice, rekao je čelnik Cityja
Vidi originalni članak

Uefa je potvrdila datume odigravanja susreta četvrtfinala Lige prvaka: 3. i 11. travnja igrat će Sevilla i Bayern te Juventus i Real Madrid, a 4. i 10. travnja na rasporedu su okršaji Barcelone i Rome te Liverpoola i Manchester Cityja.

LIGA PRVAKA: ŽDRIJEB 1/4 FINALA Juve i Real u reprizi Cardiffa, engleski derbi u četvrtfinalu...

Gostovanje njemačkog prvaka kod Seville prokomentirao je vratar Bayerna Sven Ulreich koji je za stranicu Uefe rekao:

- Nismo slavili što smo ih izvukli, ali ovo je dvoboj u kojem očekujem prolaz. Na Sevillu se ipak gleda kao na slabijeg protivnika kojeg možete dobiti u ždrijebu.

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić također je imao razloga za zadovoljstvo, ali je u najavi dvoboja ipak bio oprezniji:

- Moj punac i punica žive u Sevilli pa se jako veselim ovom dvoboju. Bit će zanimljivo, ne igramo protiv lakog protivnika, morate imati kvalitetu za izbaciti Manchester United.

Zadovoljan je bio i Franck Ribery koji je oduševljenje ždrijebom, odnosno odlaskom u Španjolsku, podijelio na svom Twitter profilu:

Dvoboj Rome i Barcelone prokomentirala je legenda vučice, Francesco Totti:

- Kada uđete u ovu fazu natjecanja, svjesni ste da protiv nikoga neće biti lako. Barceloni ćemo se suprotstaviti hladne glave, kao što smo igrali i u svim prethodnim utakmicama. Radi se o jednoj od najboljih momčadi Europe, ali sigurno smo da možemo napraviti dobar posao.

Engleskim okršajem nije bio zadovoljan sportski direktor Manchester Cityja Txiki Begiristain koji žali što neće imati priliku otputovati negdje u Europu...

- Težak protivnik! Inače volimo otputovati u neku drugu zemlju kada je Liga prvaka, ali što je tu je... Dobro se poznajemo, Liverpool igra ofenzivno i sigurno ćemo gledati dvije odlične utakmice.

A susret Reala i Juventusa Uefa je predstavila golom Marija Mandžukića, odnosno njegovom majstorijom u prošlogodišnjem finalu:

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Pivski trbuh_1988 16.03.2018.

    Šteta što Juve nije do finala sa Englezima išao. Da ih izbaci sve. Ovako će Španjolce izbacit. Finale Juve Bayern

  • ŠkelćimAli 16.03.2018.

    Ovaj Juventus je slabiji nego lani mi samo moramo biti 100% utakmici jer Tootenhem je bio bolji do 60 min i onda pad kocentracije a to talijani koriste i izbacuju ih.Nista se u ovom dvoboju ne pita njih samo Real Madrid.

  • Loš_sin 16.03.2018.

    Mandžukić panjina i smetalo koje popunjava prostor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare