To je to što me zanima!

Opomena Dinamu: Uefa zbog huligana izbacila Anorthosis...

Uefa je izbacila ciparski Anorthosis iz Europske lige zbog nereda navijača tijekom utakmice protiv gruzijske momčadi Dile Gori. Anorthosis će morati platiti i 50.000 €
Vidi originalni članak

Ciparski Anorthosis igrao je uzvratnu utakmicu 3. pretkola Europske lige na svom terenu protiv gruzijske momčadi Dile Gori. Anorthosis je prvu utakmicu dobio 1-0, ali je u drugoj do 86. minute gubio 3-0. 

U tom trenutku domaći huligani zapalili su baklje, upali na teren i sukobili se s policijom. Uefa je pokrenula postupak protiv ciparskog kluba i odlučila ga izbaciti iz Europske lige, kazniti s 50.000 eura uz dodatak da će Ciprani sljedeće tri utakmice pod okriljem Uefe igrati pred praznim tribinama.

Na utakmici protiv Šerifa s istočne tribine maksimirskog stadiona navijači "modrih" nastavili su svoju borbu protiv Zdravka Mamića pokušavajući izbaciti klub iz Europe. Sudac je prekidao utakmicu zbog baklji koje su doletjele na teren, ali na sreću nije odlučio povući momčad s terena. 

Dinamo je zbog navijača već na "uvjetnoj kazni" i pitanje je koliko će Uefa imati strpljenja. Da je glavni sudac prekinuo utakmicu protiv Šerifa nitko mu ne bi mogao reći ni riječ. Dinamo bi u tom slučaju vjerojatno zadesila ista sudbina kao i Ciprane...

Idi na 24sata

Komentari 88

  • ĐinBigdogking 15.08.2012.

    Cekajte kad braca maminjare zavrse s poslom onda im samo smrznut svu imovinu i ko sanader

  • drazice 15.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • PMF 087 15.08.2012.

    Možete vi pisati što hoćete i UEFA donositi presude al sve za džabe... Ovi što to čine su nepismena stoka koja ne zna čitati.. Jedino da im nacrtate kako pa bi možda koji i shvatio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare