To je to što me zanima!

Uefa objavila skupine: Dinamu prijete Real, Barca, Juventus...

Ždrijeb Lige prvaka je danas u 17.45 u Monte Carlu. Dinamo je smješten u zadnji "šešir" i prijete mu Barcelona, Real, Juventus, Chelsea, Roma, Bayern, Atletico...
Vidi originalni članak

Dinamo čeka današnji ždrijeb Lige prvaka u Monte Carlu (17.45 sati). Uefa je nakon završenih utakmica u srijedu objavila sve jakosne skupine. Hrvatski prvak je u posljednjem bubnju zajedno s BATE Borisovim, Borussijom Mönchengladbach, Wolfsburgom, Maccabijem, Gentom, Malmöm i Astanom.

"Modri" se vraćaju u Ligu prvaka nakon trogodišnje pauze. Dinamo je četiri puta igrao u skupinama Lige prvaka (1998./1999., 1999./2000., 2011./2012. i 2012./2013.). Zagrebačka momčad dvaput je bila u skupini D, dvaput u skupini A. 

Danas će saznati imena europskih velikana koji će stići na Maksimir. A njih ne nedostaje. Barcelona, Chelsea, Bayern, Juventus iz prvog, Real Madrid, Arsenal, Manchester United, Atletico iz drugog, Sevilla, Lyon, Roma iz trećeg bubnja.

Jakosne skupine:

  • 1.: Barcelona, Chelsea, Bayern München, Juventus, Benfica, PSG, Zenit, PSV Eindhoven
  • 2.: Real Madrid, Atlético, Porto, Arsenal, Man. United, Valencia, Bayer Leverkusen, Man. City
  • 3.: Šahtar, Sevilla, Lyon, Dinamo Kijev, Olympiacos, CSKA Moskva, Galatasaray, Roma
  • 4.: BATE Borisov, Borussia Mönchengladbach, Wolfsburg, Dinamo, Maccabi Tel-Aviv, Gent, Malmö, Astana
Idi na 24sata

Komentari 126

  • BornaSoldat 27.08.2015.

    iz prve jake skupine ZENIT, iz druge naka bude atrakcije MAN.UTD ili REAL, iz treće DINAMO KIYEV i Dinamo Zagreb... SKUPINA H: Zenit, Real radi midrića i kovaćiča, Dinamo K. i Dinamo Zagreb. ma ni to neče proči načinom na koji igraju...bez pocijenjivanja ikoga ni ruđeš ni nas iz kvarta kada bi se skupili nebi dobili, jer igraju ko curice, ljenčine, neće trčat jer plačicu iliju trčali oni il ne trčali, jebe im se, žalosno igrači, žalosno.. ono kaj je pivarić zabio za pobijedi1:2 u gostima kod albanaca je zabio tada i više nikada, sramota. btw, sretno hajduku sutra. hajduk radi super, igraju njihovi dečki tj naši dečki iz hrvatske i dobro cca 5 stranacaa ne 19 stranaca u ekipi a od prvih 11 u dinamu igra osam stranaca, nevjerojatno, toljage iz uprave dinama ko i igračima... pozz

  • pa ti vidi 27.08.2015.

    Skupine "smrti" mogle bi biti: Chelsea - Real Madrid - Roma - Wolfsburg ili možda Barcelona - Man. City - Roma - Wolfsburg, to bi stvarno bila ubitačna skupina. Što se tiče Dinama, nadam se što atraktivnijim protivnicima u skupini.

  • 13theKeyofDestiny13 27.08.2015.

    Barcelona, Šakhtar, Porto i Dinamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare