To je to što me zanima!

Hajduku prijeti izbacivanje iz Europe?! Uefa je sad na potezu

Neredi su na Poljudu izbili nakon što je Hajduk šokantno ispao iz Europe, a zbog svega će se klub gotovo sigurno naći na sjednici Uefine disciplinske komisije. A ona će teško biti blagonaklona
Vidi originalni članak

Kao da ispadanje na najnižoj stepenici kvalifikacija za neko europsko natjecanje prvi put u klupskoj povijesti nije bilo dovoljno za Hajduk, nakon neviđene blamaže protiv Gżire United (1-3) dogodile su se scene zbog kojih bi splitski klub mogao dodatno nastradati.

Po završetku utakmice na Poljudu počelo je slavlje Maltežana, a nekolicina navijača sa sjeverne tribine spustila se na teren i pokušala napsti igrače Hajduka zbog katastrofalne utakmice. Istovremeno je počelo i naguravanje kraj svečane lože, gdje se dio nezadovoljnika htio fizički obračunati s vrhuškom kluba.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog incidenata nakon utakmice o Hajduku bi trebala raspravljati Uefa i otvoriti disciplinski postupak. Splićani su u Nyonu poznati kao recidivisti, posljednjih godina redovito su kažnjavani zbog navijačkih prekršaja na europskim utakmicama, pa je jasno da nakon ovog incidenta neće biti blagonakloni.

Gotovo je sigurno da će Uefa žestoko udariti Hajduk po džepu i odrediti mu visoku novčanu kaznu, a neki strahuju kako bi ona mogla biti i rigoroznija. Zatvaranje jedne tribine ili cijelog stadiona, pa i ona drakonska: izbacivanje iz Europe sljedeće sezone!

To bi bio nezapamćen udarac za klub do kojega ipak, nadamo se, neće doći. Bit će na Poljudu zanimljivo idućih dana i tjedana bez obzira na eurodebakl.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • darko darko 19.07.2019.

    Dabogda sve izgubili.

  • johnnylogan 19.07.2019.

    Poklon od najboljih navijača na svitu

  • lijenimartin 19.07.2019.

    uefa povuci kabel iz struje ovom napacenom klubu. svima ce bit lakse..

Komentiraj...
Vidi sve komentare