To je to što me zanima!

Uefa kažnjava Dinamo zbog petardi i makedonske zastave

Uefa se samo iživljava na Dinamu. Pa pogledajte zašto su nas kaznili, zbog petardi i - makedonske zastave, otkriva Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić
Vidi originalni članak

Europska nogometna federacija kaznila je Dinamo s 20.000 eura zbog 'nereda' na utakmici Europske lige protiv PAOK-a. 

Delegat utakmice u svojoj je bilježnici zabilježio nekoliko petardi na atletskoj stazi te zastavu Makedonije među navijačima. I to je očito jako zasmetalo delegatu i Uefi.

- Uefa se samo iživljava na Dinamu. Pa pogledajte zašto su nas kaznili, zbog petardi i - makedonske zastave. Nevjerojatno. Nema smisla da se žalimo jer bi onda kazna mogla biti još duplo veća - kaže Zdravko Mamić.

I doista je ovaj put Zdravko u pravu. Čini se da Uefa trenira strogoću na 'modrima' jer na utakmici protiv PAOK-a na Maksimiru nije bilo ni 'n' od nereda, a kazna zbog nekoliko petardi i makedonske zastave je u najmanju ruku sramotna.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • ZarkoMicevski 24.03.2011.

    svaka cast mocmciiiiiiii

  • MikiRurk 24.03.2011.

    Bravos Braco Hrvati!Dinamo e golem klub i vakvi smesni kazni moze samo da nasmeat nisto povece,btw site makedonski navijacki grupi dostavija ponuda za da ja platat vo celost kaznata.Citam komentari deka nasite balkanski navijacki grupi se divjaci a isto taka i nasite drzavi,koj e divjak stvarno ne mi e jasno,nasite zemji ne odat da ratuvaat vo tugi drzavi za nafta i da ubivaat luge koi ne gi ni poznavaat.Hrvatska moze da im predava demokratija i kultura na tie zemji koi vie smetate deka se kulturni.Anglija e kulturna doma i nema huligani no tie huligani sega bombardiraat i ubivaat vo edna suverena drzava Libija.Pozdrav do site Hrvati,ni go stoplivte naseto srce so ubaviot gest.Sekoj Hrvat e dobredojden vo Makedonia i ce bide precekan kako sto dolikuva kako brat,a tie ciganite i turcite ostajte gi,krusa pod krusa paga. DA ZIVEE HRVATSKA !!!!!!! DA ZIVEEE MAKEDONIJA !!!!!! izvinete za makedonskiot jazik

  • Aleksandar Makedonija 22.03.2011.

    I svaka cast svim Hrvatima. Samo tako braco.

Komentiraj...
Vidi sve komentare