To je to što me zanima!

Uefa kažnjava Hrvatsku: Protiv Izraela na praznom Poljudu?!

Zbog svastike, slova 'U', baklji... Uefa želi kazniti Hrvatsku da protiv Izraela igra pred praznim tribinama, saznaju Sportske novosti! Na 26 stranica ispisana je prijava!
Vidi originalni članak

Na čak 26 stranica u Hrvatski nogometni savez stigla je Uefina prijava na utakmicu protiv Gruzije na Poljudu. Uefin delegat prijavu je poslao zbog svastike na tribini, zbog toga što su navijači tijelima formirali slovo U, pirotehnike, te uletavanja trojice navijača na teren poslije utakmice.

To su glavne zamjerke,a jedino je sigurno da zbog svega savez čeka velika kazna. Možda i da se sljedeća kvalifikacijska utakmica, protiv Izraela, igra na praznom Poljudu.

- Dobili smo prijavu i možemo očekivati stvarno veliku kaznu - rekao je glasni tajnik HNS Zorislav Srebrić i dodao:

- Ne bih želio pričati o pretpostavkama, samo se nadam da nas Uefa ipak neće kazniti da igramo utakmicu bez gledatelja.

Prije nekoliko mjeseci u Zagrebu je bio predsjednik Uefe Michel Platini i jedina poruka bila mu je da “sredimo navijače”, odnosno pirotehniku, rasizam, nacionalizam...

Pod posebnim povećalom još su i Srbija i Poljska, a u savezu su Platinijevu prijetnju ozbiljno shvatili. Dosad je HNS zbog navijača platio više od dva milijuna eura kazni i znaju da će Uefa ovaj put biti rigorozna.

- Dobili smo ozbiljne opomene, nadam se samo novčanoj kazni - kaže Srebrić.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • kAmJaN 12.06.2011.

    hahhaha lik ima rekord -558;))

  • alex10 11.06.2011.

    daj kako vam se da samo upuštat u raspravu sa tim isfrustriranim!!

  • SCHUMACHER_2 11.06.2011.

    istina je da je maksimir ruglo ali ni na poljudu nije ništa bolje,samo bolje izgleda izvana kad se snimi iz daleka...ne bi se trebalo igrati nigdje jer samo se sramotimo i po navijanju i po igri....i neće biti ništa bolje sve dok se sjever i jug ne prestanu međusobno natjecati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare