To je to što me zanima!

Uefa Liverpoolu dala luksuznu svlačionicu, Spursi jako ljuti...

Naime, organizacijski odbor odlučio je da će Liverpoolovi igrači biti smješteni u domaćoj, a Tottenhamovi u gostujućoj svlačionici na Wanda Metropolitani gdje će se 1. lipnja odigrati finale Lige prvaka
Vidi originalni članak

Englesko prvenstvo je gotovo, a Uefa užurbano priprema dekor za veliko finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama na Wanda Metropolitani 1. lipnja.

Oba tabora pripremaju se u miru i tišini, a stvar je malo 'zakuhala' Uefa. Naime, organizacijski odbor odlučio je da će Liverpoolovi igrači biti smješteni u domaćoj, a Tottenhamovi u gostujućoj svlačionici. Inače, Wanda Metropolitano velebni je stadion španjolskog prvoligaša Atletico Madrida, a otvoren je prošle sezone.

Naravno, nije to sjelo Spursima jer ipak je domaća svlačionica opremljenija, bolja i komfornija. Ta situacija zbunila je i navijače londonskoga kluba kojima nije jasno kako je baš Tottenhamu dodijeljena lošija svlačionica.

Zbog pritiska javnosti Uefa je odlučila objasniti svoju odluku.

Organizatori ovog finala su razgovarali s policijom i osiguranjem stadiona, te su zbog sigurnosnih razloga donijeli ovakvu odluku.

Naime, ulaz u svlačionicu domaće momčadi nalazi se na tribini na kojoj će biti Liverpoolovi navijači, a gostujuća na kojoj su pristalice Tottenhama. Zbog sigurnosnih razloga donijeli su odluku da promijene momčadi u svlačionicama, pa je tako domaća i luksuznija svlačionica pripala 'redsima'.

Ipak, za očekivati je da će se iz Uefe potruditi kako bi i igrači Tottenhama dobili sav mogući komfor. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Lojqa 15.05.2019.

    Jos se nikad nitko oko ovog nije ljutio. Jbg, finala igraju veliki, navikli su da nekad dobiju bolje, a nekad losije uslove. Onda se pojavi jedan patuljak kojem je sve to nesto novo i nejasno. Ajde da je gostujuca svlacionica 10 kvadrata, al sigurno je odlicna, do sad se jos nitko tamo nije bunio na uslove. Pocelo kukanje istog dana kad su usli u finale. Bolje da nisu ni usli.

  • adam81 15.05.2019.

    Totenham nije Židovski već Engleski klub kao i Manchesteri a zna se koliko Englezi “vole”Židove,glupa su ta etiketiranja klubova kao kod nas da je Hajduk partizanski ili Dinamo Mamićevski,Klub je puno više od pojedinaca i ne politizirajte nogomet već uživajte u njemu

  • zekica 15.05.2019.

    S obzirom da je par Tottenham - Liverpool a ne Liverpool - Tottenham.. očito je kako je Tottenham službeno domaćin u ovoj utakmici, te kao domaćin ima privilegiju da nosi garnituru A dok Liverpool kao gost nosi garnituru B. Očito je i da kao domaćin ima pravo na domaću svlačionicu, a smješteni su u - gostujuću? Imaju pravo da se ljute.

Komentiraj...
Vidi sve komentare