To je to što me zanima!

Uefa naredila Interu da makne zmiju s dresa uoči Lige prvaka

Povijesni simbol grada Milana, popularni Biscione, nije se svidio Uefi koja je zabranila Nerazzurrima da igraju u dresu na kojem bi ista bila vidljiva. 'Nije u skladu s pravilima', objasnili su iz Uefe
Vidi originalni članak

Milanski Inter dobio je naputak od Europske nogometne organizacije prije gostovanja u Kijevu kod Šahtara. I nakon druge utakmice u skupini D Lige prvaka talijanski prvak Inter je ostao bez pobjede remiziravši 0-0 kod Šahtara u gostima. 

POGLEDAJTE VIDEO: Marcelo Brozović

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, bilo je poznato da će Inter u Kijevu igrati u svojim rezervnim, bijelim gostujućim dresovima (s malim plavim dodacima), no taj dres je sadržavao i prikaz zmije koja vijuga duž cijelog dresa. S prednje strane, preko rukava do stražnje strane.

ŠAHTAR-INTER -0-0 Remi u Kijevu: Pjatov spasio Šahtar od poraza protiv Intera

Taj, ne baš mali detalj, se po pravilniku Uefa ne smije pojavljivati i Inter je morao istrčati u bijelim dresovima bez zmije.

Reagirao je Nike te je Interu pripremio bijele dresove bez zmije u kojima su igrali Brozović, Perišić i ostali igrači talijanskog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • uwaga 03.10.2021.

    Kakve gluposti

  • zidar_šiljo 29.09.2021.

    Pa kakav je ovo članak? Pa zašto ne smiju imati zmiju!?

  • 29.09.2021.

    Na Ajaxovom dresu smeta im ona ptica, na Interovom zmija.....Ono kad ne smiješ staviti ni klupske simbole na grb.....Svašta 🤦‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare