To je to što me zanima!

Uefa se pita tko je bolji: Mario Mandžukić ili Lewandowski?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Uefa je analizirala Bayern i Borussiju uoči njemačkog finala Lige prvaka koji će se igrati 25. svibnja na Wembleyu. Uefa se pita tko je bolji. Mandžo ili Lewandowski?
Vidi originalni članak

Na Wembleyu će 25. svibnja finale Lige prvaka odigrati Bayern München i Borussia Dortmund. Četvrti je to put u povijesti da finale igraju dva kluba iz iste države. Real i Valencia igrali su 2000. godine, tri godine kasnije Milan protiv Juventusa, a u Rusiji su finale Lige prvaka 2008. igrali United i Chelsea.

Plasmanom u finale Mario Mandžukić ima šansu postati poput Roberta Prosinečkog, Alena Bokšića, Zvonimira Bobana, Davora Šukera i Igora Bišćana koji su podigli trofej u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju svijeta. 

Upravo je Mandžo jedan od junaka Bayerna koji s njim u momčadi igra prepoznatljiv pritisak. Uefa je u dijelu u kojem analizira napade Bayerna i Borussije napisala: 

- Mandžukić vrši nevjerojatan pritisak na protivničke obrane, to je postalo primarno obilježje Bayernovog napada - piše na Uefi.

S druge strane, analizirali su i čudesnog Poljaka Roberta Lewandowskog. Čovjeka koji je Realu zabio četiri komada u jednoj utakmici. Nitko to nikad nije napravio Realu u Ligi prvaka, kao ni bilo kojem klubu u polufinalu ovog natjecanja.

Uefa se pita tko je bolji, Mandžo ili Lewandowski? Što vi mislite?

Mandžo od prve minute u finalu

Njemački mediji pišu kako Jupp Heynckes uigrava početnu postavu za finale na Wembleyu. Tako je na treningu u prvih 11 bio Mario Mandžukić. I Uefa smatra kako će hrvatski napadač igrati od prve minute protiv Borussije.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • krabat 16.05.2013.

    Ne kuzim zasto niste objavili moj komentar na ovaj clanak??

  • krabat 15.05.2013.

    Na ovo pitanje nema jednostavnog odgovora.Srce kaze Mandzukic,a razum se malo koleba.Dobri su obadvojica.Mario je veliki radnik i ratnik uz to i goleador.S druge strane Lewandowski je konkretniji u postizanju golova,pravi lisac sesnaesterca.U samom finalu moze odluciti inspiracija i dobar ili los dan za jednoga od njih.Sve je otvoreno zivi bili pa vidjeli.Ocekujem pravu festu nogometa,sretno obojici.Srce opet kaze malo vise srece Mariju,a razum lopta je okrugla.

  • Atom 15.05.2013.

    ajd koji diklić je odgovorio za Lewandowskog da je bolji od Mandže...samo se proslavio zato sto je zabio 4 komada Madriđanima a Mandžo dominira Njemačkom ligom otkad je usao u prvih 11

Komentiraj...
Vidi sve komentare