To je to što me zanima!

Uefa udarila Dinamo po džepu: Opet kažnjeni zbog iste greške

To je već druga kazna u ovoj natjecateljskoj sezoni s obzirom da je GNK Dinamo zbog istih stvari na utakmici s izraelskim Hapoelom sankcioniran s 13 tisuća eura a trenutno se vode tri otvorena disciplinska postupka
Vidi originalni članak

GNK Dinamo zaprimio je odluku disciplinske komisije Uefe prema kojoj je kažnjen s 25 tisuća eura zbog događaja na utakmici s kazahstanskom Astanom igranoj 14. kolovoza u Maksimiru, javlja službena stranica kluba pa nastavlja:

Naš klub kažnjen je zbog blokiranih stepenica te uporabe pirotehnike te bacanje iste na travnjak, odnosno tartan stazu stadiona Maksimir.

To je već druga kazna u ovoj natjecateljskoj sezoni s obzirom da je GNK Dinamo zbog istih stvari na utakmici s izraelskim Hapoelom sankcioniran s 13 tisuća eura a trenutno se vode tri otvorena disciplinska postupka (dva puta s utakmica protiv Young Boysa te s dvoboja protiv Fenerbahčea).

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Bijela50 27.09.2018.

    Tako i treba.To je jos malo.To je nekulturna Purgerska Bagra koja misli da su popili pamet cijelog svijeta.Svugdje u Svijetu se to kaznjava.Neznam gdje su gori dali u Zagrebu ili u Splitu

  • danec 27.09.2018.

    Samo kod nas ima da papci sjedaju gdje hoće i ne žele se ustati. Svugdje u svijetu stjuarti izbacuju i onda se zali kome hoćeš poslije. A napravi sranje pa lagano kazna. Ili prdekana ovisi od prekršaja. Pa onda posla nemozes dobit da se taman na glavu nasadis.

  • Blogerusa 27.09.2018.

    Mala kazna naj manje 250.000 € i 10 tekmi prazan stadion a ako dalje ništo nerade da se stanje poboljša onda 5 godina nema Euro nogometa pa izvolte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare