To je to što me zanima!

Uefa.com: Za S. Bilića je čaša uvijek dupkom puna

Nogometni portal uefa.com objavio je na svojim stranicama intervju sa Slavenom Bilićem. Između ostalog, dive se njegovom uvijek pozitivnom stavu
Vidi originalni članak

Za neke je čaša do pola prazna, za druge je ista ta čaša do pola puna, no za Slavena Bilića čaša je uvijek dupkom puna bez obzira na sve. Čak i nakon teškog poraza od Engleske Bilić razmišlja pozitivno, počinje članak o našem izborniku. Osvrnuo se autor teksta i na najvažnijeg Bilićevog igrača u prethodnim kvalifikacijama, Eduarda da Silvu.
- Drugim izbornicima pao bi mrak na oči da ih čeka ono što čeka Bilića. Nema na raspolaganju Eduarda, a čeka ga izuzetno teško gostovanje u Ukrajini. No Slaven ne očajava, zna da u momčadi ima dovoljno talentiranih igrača za uspjeh u Ukrajini. Uvjeren je kako je poraz od Engleza bio samo loš dan - piše novinar. Na Uefinoj konferenciji Bilić je najavio dobre vijesti za Arsenalove navijače.
- Eduardo se odlično oporavlja, vratio se treningu i vjerujem da će se vratiti negdje oko Božića. Većina je zaboravila koliko je on važan igrač za našu igru. Vjerojatno i zbog toga što smo odigrali tako dobro na Europskom prvenstvu. No bio je to golemi gubitak za nas jer igra reprezentacije njemu izuzetno odgovara. Moramo odigrati još par utakmica bez njega i pobjediti bez obzira na sve nedaće, a onda jedva čekamo da zaigra u reprezentativnom dresu. Moglo bi se dogoditi da Eduardo za Hrvatsku zaigra u ožujku protiv Andore - najavio je Bilić povratak da Silve.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Bole top 07.10.2008.

    ko je bilic da spada u trenerske zvijezde,nije ni do koljena mourinhu,capelu,itd.,da ne nabrajam,treba mu jos puno trenerskog iskustva da bi bio na razini od navedenih

  • mirni1 07.10.2008.

    svakako nije dobro stvarati optimizam na pretpostavkama tip šta će biti i kad će biti (eduardo)

Komentiraj...
Vidi sve komentare