To je to što me zanima!

Uf, al' je neugodan taj Struff: Dr. Ivo još nema lijek za njega

Hrvatski tenis u Cincinnatiju ostao je još samo na Borni Ćoriću nakon što je Ivo Karlović izgubio u prvom kolu od Jan-Lennarda Struffa i treći put u trećem međusobnom susretu
Vidi originalni članak

Nakon što je prošao dva kola kvalifikacija, koje su imenima bile poput jačeg ATP turnira iz serije 250, i oraspoložio svoj navijački puk, put Ive Karlovića u Cincinnatiju završio je u prvom kolu glavnog turnira. S ranim ispadanjem Marina Čilića hrvatski tenis u muškoj konkurenciji ostao je još samo na Borni Ćoriću kojeg u prvom kolu čeka Reilly Opelka, američka verzija našeg diva.

Šest setova u dva dana ostavilo bi traga i na mlađima od Karlovića, 11 je godina od njega mlađi Jan-Lennard Struff, za našeg Doktora usto i nepobjediv jer Nijemac je i treći put u trećem susretu (7-5, 7-6 (4)) imao rješenje za sve, za današnji tenis, neuobičajenosti koje nosi Karlovićev tenis.

Prvi set glatko je koračao prema tie-breaku, ali taman je Karlović odigrao najlošiji servis-gem u setu. Uspješno se spašavao u više navrata u drugom, jedna od četiri break-lopte bila je i meč-lopta kod 6-5 za Nijemca koji je u tie-breaku osvojio posljednja četiri poena te izborio susret sa Stefanosom Tsitsipasom koji je u ponedjeljak proslavio 21. rođendan.

A novi teniski rođendan proslavio je Andy Murray. Iako je izgubio od Richarda Gasqueta (4-6, 4-6), Murrayjev su povratak pojedinačnoj konkurenciji nakon Australian Opena došli pozdraviti Nick Kyrgios, Feliciano Lopez... Sir je opet u akciji, to je najvažnije. Igra i rezultati već će doći, ali tek nakon US Opena na kojem definitivno neće igrati singl.

- Fizički sam se osjećao dobro, ali noge su mi još "teške" i to se vjerojatno u sljedećim tjednima neće promijeniti.

ATP Cincinnati, prvo kolo:

Jan-Lennard Struff (Njemačka) - Ivo Karlović (Hrvatska) 7-5, 7-6 (4)

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mentalist1 13.08.2019.

    Karlovic je dokaz da covjek bez imalo talenta moze nesto napraviti u profesionalnom sportu.

  • tomislavk59 13.08.2019.

    Idemo Borna dobiti ovo. Murray se vraca polako. pitanje je hoceli moci igrati na Us openu ipak se igra na tri dobivena seta. nakon duze pauze.vidjeti cemo koliko moze.Marin los nikad ovakav nije bio. Borna se isto dosta muci. Djokovic prvi nositelj,Rafa ce biti drugi a Roger treci. Roger ce biti smjesten u neciji dio zdrijeba. Nadam se prvom mecu Rafe i Rogera ako je moguce u finalu.to bi bio spektakl.

  • Puši_Kurac_Admine 13.08.2019.

    Doktor nema lijeka za Stumfa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare