To je to što me zanima!

Uf, ovo boli! Talijan nokautirao dječaka loptom pa se ispričao

Barella je u 20. minuti pokušao probiti po desnoj strani i odigrati povratnu loptu za svog napadača, ali spetljao se, a njegov udarac blokirala je grčka obrana. Nažalost, u bijesu je slučajno pogodio dječaka
Vidi originalni članak

Italija je lakše od očekivanog u susretu europskih kvalifikacija preskočila Grčku razbivši je s 3-0. 

Jedan od junaka susreta bio je mladi veznjak Nicolo Barella (22) koji je zabio prvi gol na utakmici. Ipak, jedan njegov potez ostao je upamćeniji i od samog gola.

Barella je u 20. minuti pokušao probiti po desnoj strani i odigrati povratnu loptu za svog napadača, ali spetljao se, a njegov udarac blokirala je grčka obrana. Lopta je otišla izvan granica igrališta, a iznervirani Barella ljutito je napucao loptu.

Nažalost, pogodio je dječaka koji je skupljao lopte, a zbog svoje nesmotrenosti odmah se primio za glavu, otrčao do dječaka, zagrlio ga i poljubio pa odmah nastavio s utakmicom. Brzo se dječak pridigao, a talijanskom nogometašu nije zamjerio, odmah mu je uputio smješak iako je bio smušen od snažnog udarca. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Kićo-Os 10.06.2019.

    trebao je dobiti crveni karton za ovo.

  • EchteLiebe 10.06.2019.

    Ovaj mali je vrh igrač

Komentiraj...
Vidi sve komentare