To je to što me zanima!

UFC cirkus se nastavlja: Conor na UFC 200? Ma nema šanse!

Nije istina da smo vratili Conora u program. Svi me pitaju za to, a ja im govorim istu stvar. Ne znam zašto je objavio da će se boriti. Taj je meč otkazan, rekao je Dana White
Vidi originalni članak

Prvo se naljutio i rekao da odlazi u mirovinu jer mora "dijeliti letke" i plesati kao majmun, kako je siroti Conor McGregor opisao muku oko promotivnih obaveza koje borci imaju, a potom je slavodobno objavio: 

- Nisam se umirovio, borim se na UFC 200.

No UFC cirkus ide dalje.

Dana White je demantirao McGregora i rekao kako se Irac neće boriti protiv Natea Diaza na UFC 200.

- Nije istina da smo vratili Conora u program. Svi me pitaju za to, a ja im govorim istu stvar. Ne znam zašto je objavio da će se boriti. Taj je meč otkazan - rekao je prvi čovjek UFC-a Dana White.

Nate Diaz, koji je rekao kako ga zanima borba samo s McGregorom, nema namjeru čekati da mu UFC dodijeli nekog drugog protivnika.

- Sretan sam što objavljujem da odlazim na odmor - napisao je Diaz.

Sapunica se nastavlja...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • duje912 27.04.2016.

    dao bi jan jima železnu polugu pa nek bolji pobjedi...ove namještene borbe nisu nikom interesnatne.

  • zelena_jabuka 26.04.2016.

    e moj dana white toliko forsiranja i ulaganja u svoju zlatnu koku mcgregora a sad se covjek sprda s tobom i cijelim ufc-om, meni je iskreno drago jer je mcgregor precijenjen borac koji je dobio previse paznje od strane white sto je nepravedno prema ostalim borcima koji su pu o veci od njega ali ih se nestavlja u prvi plan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare