To je to što me zanima!

UFC debi: Pejiću izazov protiv poljskog parteraša D. Stasiaka

Popularni Nitro je nanizao osam pobjeda (uz jedan neodlučeni ishod), a konačno je spreman ući na velika vrata UFC-a. Pejić je vrlo atraktivan borac. Tehnički je dobar, agresivan i eksplozivan
Vidi originalni članak

Mladi i prespektivni hrvatski MMA borac Filip Pejić (23) proslavio se dobrim borbama u FFC-u, a rane naznake talenta pokazao je i u CRO MMA ligi gdje je izgubio samo jednu borbu, onu protiv Marka Burušića tehničkim nokautom.

Popularni Nitro otad je nanizao osam pobjeda (uz jedan neodlučeni ishod), a konačno je spreman ući na velika vrata UFC-a. Pejić je vrlo atraktivan borac, koji se spustio iz perolake u bantam kategoriju, a ima omjer od 10 pobjeda i jednog poraza. Tehnički je dobar, agresivan, eksplozivan, više preferira borbu na nogama nego u parteru što bi u konačnici mogla biti velika prednost.

Upravo takav je njegov protivnik - parteraš. Damian Stasiak je 26-godišnji Poljak, koji je od 11 profesionalnih borbi pet završio sudačkom odlukom, pet polugom, a samo jednu nokautom. Dobro zna poljski borac s kakvim borcem će se boriti u Zagrebu, a najavio je rušenje i prije nego što Pejić nešto proba napraviti.

Pejić mu je, na to, hladnokrvno odgovorio da će rušenja biti jedino onda kad ga pogodi šakom u glavu. Dečko iz zagrebačke Dubrave prvi je hrvatski borac koji će se boriti u UFC-ovoj nižoj kategoriji, a imali boljeg mjesta od debija, i eventualne pobjede, od domaće publike i rodnog grada.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • šaptač glistama 09.04.2016.

    sinoc se i brestovac borio za naslov,a ni slova o tome...

  • kylianmbappe 09.04.2016.

    Ajmo Pejiću pokaži kako se bori u Dubravi

  • Paul_George_13 09.04.2016.

    Vec vidim za 2 godine : UFC Flyweight Title Fight - Demetrius Johnson vs Filip Pejic Ajmo majstoree

Komentiraj...
Vidi sve komentare