To je to što me zanima!

McGregor opet divljao, nogom je pokušao udariti Khabiba...

McGregor i Nurmagomedov odradili su i službeno vaganje i sučeljavanje uoči UFC-a 229. Iako su čelnici UFC-a bili u strahu da bi Rus na vaganju mogao pasti, to se nije dogodilo te je vaga pokazala točno 70 kilograma
Vidi originalni članak

Odrađeno je i službeno vaganje za spektakularni UFC 229 u Las Vegasu koji počinje u noći sa subote na nedjelju. Točnije, sve počinje oko 4 ujutro po našem vremenu, a najveća borba, ona između Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova očekuje se oko 6 sati. 

Iako su čelnici UFC-a uoči vaganja bili u strahu da bi Nurmagomedov mogao pasti na službenom vaganju i ugroziti čitavu predstavu, to se ipak nije dogodilo. 

Rus je na vaganje došao među prvima, a onda je mirno došetao do vage i stao na nju. Ona je pokazala točno 70 kilograma čime je zasigurno čelnim ljudima UFC-a 'pao kamen sa srca'. 

Nakon Khabiba, pred sam kraj dozvoljenog vremena za izlazak na vagu pojavio se i Conor koji je još jednom pokazao svoju divljačku stranu. Vaga je pokazala 69.80 kilograma, a onda je uslijedio njegov 'show'. Izderao se Irac iz sveg glasa, a onda je, udarajući se šakom po prsima, napustio dvoranu za vaganje.

Ovdje pogledajte vaganje...

Inače, ovo će za McGregora biti prva borba u UFC-u još od studenog 2016. godine. Tada je Irac nokautirao Eddieja Alvareza iako je borba, po mnogima, bila gotova i prije nego su borci ušli u oktogon.

Međutim, ovoga puta će mu na putu za naslov prvaka lake kategorije stajati neporaženi Rus koji ima nevjerojatan skor 26-0.

Conor opet nasrnuo na Khabiba

Na sučeljavanju, popularnom 'faceoffu', bilo je itekako vatreno, uostalom kao i svaki put kad se ova dvojica nađu blizu jedan drugome. Khabib je stao u karakterističnu pozu za sučeljavanje kako bi ih fotografi ulovili u 'borbenom stavu', no Conor se nije mogao suzdržati. Urlao je, mahao i ponovno ludovao prema Nurmagomedovu. Odmah je između njih uskočio Dana White, a ubrzo i svi ostali. No McGregor je u tom metežu ipak uspio rukom udariti u ruku Degestancu. A kad je Khabib pokazao Ircu da slobodno krene na njega, ovaj je zamahnuo nogom i pokušao ga udariti. Na sreću između njih se našlo i onih prisebnih, ili bolje reći dobro plaćenih upravo da osiguraju ovakve situacije, i do većeg incidenta ipak nije došlo.

Ovdje pogledajte sučeljavanja Conora i Khabiba...

Idi na 24sata

Komentari 111

  • tomislavk59 06.10.2018.

    Jel njihova borba se ocekuje u 6 sati ujutro? Ili je u 4? Biti ce na gol.hr i fight channelu.

  • Clinch_Clanch 06.10.2018.

    Go McGregor from Clan McGregor! CONOR IS THE NAME!!!

  • Clinch_Clanch 06.10.2018.

    Vidim stalno pristrani tekstovi u medijima u korist onog drugog borca a komentari isto brojcano nadmocniji za onog drugog borca. Koliko ono? Aha 150.000.000 naspram 4.000.000 ali u kavez moze samo jedan od vas i jedan od nas a kad je omjer 1:1 onda vam je srce u dzonovima, u potplatima. Go McGregor from Clan McGregor! CONOR IS THE NAME!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare