To je to što me zanima!

UFC prvak Brock Lesnar u bolnici leži teško bolestan

Brock Lesnar, prvak u teškoj kategoriji slobodne borbe u organizaciji UFC teško je bolestan i leži u bolnici, a Dana White kaže da neće brzo u kavez
Vidi originalni članak

Brock Lesnar je ozbiljno bolestan i neće se ponovno boriti tako brzo. Leži u bolnici u Sjevernoj Dakoti. Nakon povratka iz Kanade teško je obolio i njegov povratak u kavez teško je moguć, rekao je predsjednik UFC-a Dana White. Brock je aktualni prvak slobodne borbe u kavezu u teškoj kategoriji. Trebao se boriti 18. studenog, no meč je otkazan, a mediji su nagađali da ima svinjsku gripu. Nakon toga borba je zakazana za 2. siječnja, no tada je objavljeno da ima mononukleozu. Dana White sada je i to odbacio.
- Brock nije dobro. U užasnom je stanju i doista je ozbiljno bolest. Njegovi problemi daleko su veći od mononukleoze i sigurno je da se neće boriti još jako dugo - priča White.
Lesnar ne želi pričati o svojim problemima te ne želi da priča izađe u javnost. Upravo zato i krije bolnicu u kojoj se liječi.
- Ne znam ni ja gdje točno leži, u kojoj bolnici. Ne želi da se priča o  bolesti - zaključio je predsjednik.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mačak_behemut 16.11.2009.

    S jedne strane je moguće da je ovo posve izmišljena priča, jer onaj tko prati MMA zna da je Dana White jedan od najvećih ljigavaca ikad rođenih. Možda ga žele tako sačuvati kao prvaka dok ne uspiju dovesti Fjodora. S druge strane, taj lik se puca s gadnim sranjima i ne bi bilo nikakvo čudo da je od toga dobio neku opaku boleštinu.

  • mihi333 16.11.2009.

    ma to je on čuo da će se morat borit s mirkom pa sad glumi da je teško bolestan... :)

  • wcpapir1 16.11.2009.

    to mi izgleda ko neka \"sabotaza\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare