To je to što me zanima!

UFC se prisjetio jednog od naj nokauta u novijoj povijesti...

Hyun Kim je uputio kružni udarac laktom minutu prije kraja treće runde, koji je precizno odsjeo na glavi Johna Hathawaya. Amerikanac se samo srušio, a Koreanac nije ni morao dovršavati posao na podu
Vidi originalni članak

Dong Hyun Kim (35) već je dugi niz godina u UFC-evoj velter diviziji. Borio se s kremom divizije, od Carlosa Condita do Tyrona Woodleyja, ali nikad nije izborio priliku za napad na naslov.

Svoj debi upisao je 2008. godine, a prvi pravi prekid ostvario je 2013. godine u borbi s Erickom Silvom. Tada je zaradio svoj prvi "Knockout of the Night" bonus.

Odmah u idućoj borbi, 'Stun Gun' izveo je najbolji nokaut u UFC karijeri. Doduše, ne treba isključiti niti pobjedu protiv Dominica Watersa u kojoj je Koreanac zaključao protivnikove obje ruke i natjerao suca Leona Robertsa na prekid. No, ovaj nokaut je ipak nešto drugo. UFC ga se prisjetio.

Hyun Kim je uputio kružni udarac laktom minutu prije kraja treće runde, koji je precizno odsjeo na glavi Johna Hathawaya. Amerikanac se samo srušio, a Koreanac nije ni morao dovršavati posao na podu. Kakav nokaut.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Mishokovach 15.06.2017.

    odlična su oba nokauta, pogotovo ovaj prvi kad ga na podu još jedanput mlatne po glavi

  • Berger117 15.06.2017.

    nego će se on sjetit ;XD...ne mogu se golmani svega sjetit a kamoli fajteri ;DD

  • PAREIDOLIA_1 15.06.2017.

    ovaj s laktom iz okreta je bolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare