To je to što me zanima!

UFC vraća Brocka Lesnara u kavez i to protiv Stipe Miočića?

Poznavajući apetite UFC-a nema ništa čudno u tome što pokušava vratiti svojeg bivšeg teškaškog prvaka. Lesnar je kečerska zvijezda, bivši prvak, ima veliki broj obožavatelja i samim time prodaje puno PPV-eva
Vidi originalni članak

Najpopularnija MMA organizacija trenutno radi na povratku svojeg bivšeg prvaka Brocka Lesnara. UFC je, prema saznanjima uglednom američkog novinara kada je u pitanju profesionalno hrvanje Davea Meltzera, spreman Lesnaru ponuditi borbu ni manje ni više nego protiv Stipe Miočića!

Budući da se radi o novinaru koji se ne bi zafrkavao lažnim vijestima, sasvim je izvjesno da je dobro istražio cijeli slučaj prije nego je plasirao informaciju u javnost. No, neke stvari se ipak ne poklapaju.

Dvojac bi se trebao boriti početkom studenog u Madison Square Gardenu. No, ta opcija i nije baš ostvariva pošto je Lesnar još uvijek pod suspenzijom zbog dopinga. Također, potrebno je određeno vrijeme kako bi USADA odradila sve testove.

Borci koji se vraćaju iz mirovine se moraju podvrgnuti testiranju u trajanju od četiri mjeseca i tek onda mogu dobiti dozvolu. Kod Lesnara je to čak pet mjeseci od danas, budući da je bio pod jednogodišnjom suspenzijom. Ono što je također problem je to što se Lesnar u veljači ove godine službeno umirovio. Time je njegova borilačka suspenzija zamrznuta te će biti prisiljen odraditi još pet mjeseci suspenzije, ukoliko odluči prekinuti svoju borilačku mirovinu. Time bi se mogao boriti tek sredinom prosinca, piše Fight Site.

Poznavajući apetite UFC-a nema ništa čudno u tome što pokušava vratiti svojeg bivšeg teškaškog prvaka. Lesnar je kečerska zvijezda, bivši prvak, ima veliki broj obožavatelja i samim time prodaje puno PPV-eva.

Situacija oko njegova povratka je komplicirana jer bi izgubio i svoj WWE pojas, ali nikad ne treba otpisivati čelništvo UFC-a.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • japanokinez 24.07.2017.

    Dobro , budimo realni, debeli od silnih naslaga sala oko srca moze vrlo lako i umrijeti u kavezu. Sada se postavlja pitanje čemu to? Organizatori su spremni stvoriti novi zakon samo da pokupe lovu. Debeli jednostavno nema šanse.

  • onotamo 23.07.2017.

    Samo mene zanima...po kojim pravilima se borci mogu borit 2 borbe u mjesec dana....s obzirmo da je dogovorena borba između Stipeta i Caina u 10 mjesecu??

  • Exterminator 23.07.2017.

    Stereoidni Lesnar je topovska hrana za bilo kojeg top 5 teškaša...ne bi izdržao rundu sa Miočićem

Komentiraj...
Vidi sve komentare