To je to što me zanima!

Ugledajte se: Crystal Palace pravi utočište za beskućnike

Klub iz Lodona svoju će prostoriju lounge bara preurediti za utočište onima koji takvo što nemaju nigdje. Pogotovo tijekom zimskih noći kada su temperature ispod nule
Vidi originalni članak

Engleska Premier liga za većinu nogometnog svijeta najbolja je liga na svijetu, liga s najvećim novčanim priljevom. Samo za primjer, utakmica u kojoj se traži treći prvoligaš kroz doigravanje Championshipa "košta" 170 milijuna funti.

Klubove ne muče financijski problemi, pa se mogu pozabaviti onim društvenim. Poput, primjerice, Crystal Palacea koji je još jednom odlučio otvoriti svoja vrata beskućnicima.

PREMIERSHIP Lovren asistirao za novi trobod 'redsa', Kova igrao 90 minuta

Klub iz Lodona svoju će prostoriju lounge bara preurediti za utočište onima koji takvo što nemaju nigdje. Pogotovo tijekom zimskih noći kada su temperature ispod nule.

Beskućnicima, a njih do 10 moći će biti istovremeno, omogućit će se, jasno, krevet, večera, doručak, ali i pranje odjeće. Uz klupske zaposlenike u cijeloj će inicijativi drugu godinu zaredom pomagati i volonteri te stručnjaci iz ustanova koje brinu o beskućnicima.

- Stvarno sam oduševljen što vidim ovo, da klub vraća zajednici, posebno ovakvog značaja. Skidam kapu svima u klubu - rekao je trener Palacea Roy Hodgson.

Oni su dali svoj primjer, ako njime uspiju nagovoriti još jedan klub da učini isto, puno su napravili.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • juniorx1 05.12.2019.

    Pa ako se ne varam,istu stvar je napravio Kompany u Manchesteru...odrekao se cijele godisnje zarade i donirao za gradnji centra beskucnicima..u svakom slucaju,za svaku pohvalu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare