To je to što me zanima!

Ugrizao protivnika za spolni organ, a Savez kaznio obojicu

Sve se dogodilo na parkingu pored stadiona. Došlo je do verbalnog sukoba, a onda i fizičkog. Rijetkost je da igrači dobiju kaznu od nekoliko godina, rekao je glasnogovornik lige...
Vidi originalni članak

Nogomet je prije svega sport u kojem ima jako puno žustrih startova, ali tu i tamo se pojavi poneki 'gricko'. Naravno, svima nam na pamet pada Luis Suarez i njegovo grickanje Branislava Ivanovića, a onda i onaj griz protiv Chiellinija na SP-u u Brazilu 2014. godine. 

No jedan nogometaš francuskog niželigaškog kluba malo je pretjerao u tome grickanju. Soetrich i Terville su igrali napetu utakmicu na rubu tučnjave, a nakon utakmice je do nje i došlo. Sukobilo se nekoliko igrača, među njih se umiješao nogometaš Tervillea koji ih je htio primiriti i smiriti, a onda se odjednom zavukao jedan igrač Soetricha i ugrizao ga za penis!

Završio je u bolnici i dobio 10 šavova na svojoj muškosti, a počinitelj ovog neobičnog incidenta je dobio oštru kaznu i zabranu od pet godina bavljenja nogometom. 

- Sve se dogodilo na parkingu pored stadiona. Došlo je do verbalnog sukoba, a onda i fizičkog. Rijetkost je da igrači dobiju kaznu od nekoliko godina. Slučaj je bio pomalo nezgodan, mora da je postojala neka napetost jer su osmijesi s lica disciplinskog odbora jako brzo nestali - rekao je Emmanuel Sailing, glasnogovornik lige.

Iako je samo htio mir, kaznu je dobio i ozlijeđeni nogometaš Tervillea koji će s terena izostati šest mjeseci. Njegova momčad remizirala je 1-1 i osvojila prvi bod ove sezone, ali slaba im je to utjeha obzirom na to da ih je Savez kaznio s 200 eura zbog propusta u organizaciji i manjka osiguranja te su im i oduzeli dva boda. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Blue Star 19.02.2020.

    Kažu da je Branislav jako ljut na Suareza nakon ugriza jer nit piše nit se javlja ....

  • 19.02.2020.

    Suarez ima opasnog konkurenta...🤣🤣🤣🍺

  • mraaaav 19.02.2020.

    Ha cujte, u ovoj situaciji igranje zubima je dozvoljeno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare