To je to što me zanima!

Pa kako da De Bruyne misli na Dinamo kad se supruga fotka?

Manchester City će u protiv Dinama pokušati ublažiti bol "izgubljenog" Premiershipa, a Pep je sa sobom poveo jak sastav. No kako će se De Bruyne koncentrirati na utakmicu kad supruga provocira?
Vidi originalni članak

Maksimir u srijedu očekuje posljednji ogled u ovoj fazi Lige prvaka za zagrebačku momčad. Dinamo i Manchester City sastaju se od 18:55, a "građani" su na dan leta prema Zagrebu odradili posljednji engleski trening. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na njemu nije bilo Stonesa, Silve i Aguera, ali je zato trenirao Kevin De Bruyne. Upravo njega otočki mediji svrstavaju u vjerojatnu prvu postavu najvrjednije momčadi Lige prvaka, no nakon pogleda na posljednju supruginu fotografiju, ne znamo kako će se Kevin koncentrirati na nogomet. 

VAKULA JE REK'O Obucite skafandere: Hladnije će biti u Zagrebu nego u Harkivu!

Iako je City izgubio od Uniteda u gradskom derbiju 2-1 pa je titula engleskog prvaka izmaknula za još jedan korak, "građani" su proveli veseli vikend. Raheem Sterling je slavio svoj rođendan u stilu Great Gatsbyja, dok je supruga Kevina De Bruynea slavila svoj 26. rođendan u nedjelju gdje je, naravno, bio i njezin suprug. 

VIDEO: NALJUTIO JE ZARUČNICU Razuzdani Sterling! Na tulumu uoči Dinama u klinču sa ženom

"Kome je do nogometa pokraj Michele?" - samo je jedan od komentara ispod fotografije koju je zanosna plavuša objavila za svoj rođendan na Instagramu na kojemu ju prati više od 231.000 pratitelja. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ćiribu_ćiriba 10.12.2019.

    Taj žućo bi imao drek a ne ovakvu curu da nije lovice na računu.

  • danec 10.12.2019.

    Njemu je curtois izkarindjo malu pa jos ne pricaju njoj oprostio njemu nije

  • Shogun 10.12.2019.

    Baš su lijep par

Komentiraj...
Vidi sve komentare