Obavijesti

Sport

Komentari 70

Obucite skafandere: Hladnije će biti u Zagrebu nego u Harkivu!

Obucite skafandere: Hladnije će biti u Zagrebu nego u Harkivu!
1

"Modri" pamte utakmice protiv Olympiacosa i PAOK-a koje su se igrale debelo ispod ništice, a tek nešto bolji uvjeti bit će kad na Maksimir istrči najvrjednija nogometna momčad svijeta

VIDEO

Nogometaši Dinama imaju povijesnu priliku izboriti drugi krug Lige prvaka u posljednjem kolu faze po skupinama u srijedu od 18.55, ali zadatak će im biti jako, jako težak jer s druge će strane biti najvrjednija momčad svijeta, Manchester City (1,28 milijarde eura), gotovo 12 puta skuplja od Dinama (107,85 milijuna eura).

Maksimirski stadion trebao bi ponovno biti rasprodan, ostalo je još svega nekoliko tisuća ulaznica za gornju sjevernu tribinu, a utakmica će se, sasvim očekivano za ovo doba godine, igrati u hladnim uvjetima.

Pokretanje videa...

12:22

Štoviše, za večernje sate srijede vremenska prognoza za Zagreb najavljuje i prve prave minuse na termometru! Prema podacima AccuWeathera, najviša dnevna temperatura u glavnom gradu 11. prosinca bit će svega tri stupnja, a oko 18 sati past će ispod nule.

Vremenska prognoza za Zagreb za 11. prosinca:

Do kraja utakmice, nešto prije 21 sat, temperatura zraka iznosit će tri stupnja pa će ljudi zaduženi za brigu o maksimirskom travnjaku sigurno razmisliti o grijanju travnjaka kako bi uvjeti za igru bili što bolji.

No ima i jedna dobra vijest za desetke tisuća gledatelja koji će pohoditi Dinamov stadion: padalina, naime, neće biti, pa vam neće trebati kabanice. Ali svakako hoće kapa, šal, rukavice i dobra zimska jakna.

Zanimljivo, u Zagrebu najavljuju hladnije vrijeme nego u Harkivu, gdje će u isto vrijeme igrati Šahtar i Atalanta. Za ukrajinski grad najavljuju temperaturu između tri i četiri stupnja Celzijeva i kišu koja će pri kraju utakmice prijeći u snijeg.

Jedan igrač "modrih" zna kako je to igrati po minusu na Maksimiru. Kapetan Arijan Ademi bio je u sastavu 15. prosinca u ogledu protiv PAOK-a na -10 celzijevaca u kojem je Dinamo izgubio i nije uspio izboriti proljeće u Europskoj ligi. Zagrepčani pamte i oglede protiv Olympiacosa 1999., također na -10, moskovskog Spartaka 2008. (oko ništice)... Neka dinamovci u ovome hladnom poglavlju napokon dođu do pozitivnog rezultata kojim bi prezimili u Europi.

Podsjetimo, za prolazak dalje barem s treće pozicije dovoljna im je pobjeda neovisno o ishodu druge utakmice između Šahtara i Atalante u Harkivu, u slučaju remija ili poraza Talijani ne smije pobijediti Ukrajince, a drugo mjesto donosi im pobjeda nad Cityjem uz pobjedu Atalante.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening