To je to što me zanima!

Uh, ovo boli! Povjetkin otkrio posljedice Joshuina nokauta...

BOLNE RANE Povjetkin, ponosni Rus i veliki domoljub koji nije sklon društvenim mrežama i koji čak ni ne govori engleskim jezikom, objavio je na Instagramu snimku na kojoj se vide posljedice borbe protiv Joshue
Vidi originalni članak

Bolno je bilo i iz neutralnog kuta gledati kanonadu udaraca Anthonyja Joshue prema Alexandru Povjetkinu u Londonu. Sedam rundi parirao je čvrsti Rus, a onda ga je Britanac poslao 'na spavanje' žestokim nokautom.

OBRANIO POJASEVE Spektakularan nokaut Joshue! Povjetkin skoro izletio iz ringa

Joshua je nakon meča otišao u Povjetkinovu svlačionicu i prijateljski se pozdravio uz želju da posjeti njegovu domovinu.

BRITANAC KAO ROCKY Joshua mu upao u svlačionicu: Respect! Htio bih doći u Rusiju

Povjetkin, ponosni Rus i veliki domoljub koji nije sklon društvenim mrežama i koji čak ni ne govori engleskim jezikom, objavio je na Instagramu snimku na kojoj se vide posljedice borbe protiv Joshue.

'Zaradio' je nekoliko ožiljaka i šavova...


 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 1955 25.09.2018.

    Za te pare možda bi i ja pristao na te batine !

  • 24.09.2018.

    Prvo, nitko nikoga nije 'poslao na spavanje' jer ovo je bio klasicni k.o. bez ikakvog spavanja -.- drugo, nije rus izdrzavao 7 rundi nego joshua, rus se ispuhao i joshui je sjeo 'lucky punch' u krucijalnom trenutku i samo je zavrsio...eh danasnje novinarstvo...

  • kazna 24.09.2018.

    boks i sve borilačke sportove po meni bi trebalo zabraniti zakonom kao i pušenje i alkohol!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare