To je to što me zanima!

'Uh, samo kad čujem Duvnjak, Cindrić... Oni su svjetska klasa'

Nitko se ne bi bunio da nastavimo s igrom kao protiv Bjelorusije, ali znamo da to neće biti tako protiv Hrvatske, bit će to potpuno drugačija utakmica s igračima koje oni imaju, najavilo je njemačko desno krilo
Vidi originalni članak

Hrvatsku u subotu očekuje prava derbi-utakmica. Prvi pravi ispit na ovome prvenstvu, reći će neki. Susret s njemačkom nacionalnom vrstom na rasporedu je u kasnom terminu od 20:30, a obje reprezentacije u njega ulaze s pobjedama iz zadnjih susreta, ali Hrvatska s dva boda više (jer ih je prenijela iz prvog kruga). 

Nije na ovome turniru Njemačka oduševljavala ljubitelje rukometa, čak niti Uwe Gensheimer nije bio na svom najvišem nivou, iako su im, recimo, golmani uvijek sjajni. Andreas Wolff jedan je od najboljih golmana današnjice, a uz njega su pozvali i veterana Bittera koji mu sjajno parira. 

Jedan od najistaknutijih Nijemaca je svakako i Timo Kastening koji je, osim sjajnog šutera, i DJ njemačke svlačionice. Protiv Bjelorusije je zabio šest golova u šest pokušaja, postao MVP utakmice, iako su mu tek 24 godine, ali kasnije naglasio da zna kako neće biti tako bajno protiv Hrvatske.

- Nitko se ne bi bunio da nastavimo s igrom kao protiv Bjelorusije, ali znamo da to neće biti tako protiv Hrvatske, bit će to potpuno drugačija utakmica - rekao je njemački mladić nešto slično kao i hrvatski kapetan o njima. 

- Mislim da se moramo pripremiti za njihovu individualnu snagu. Kada čujete Cindrić, Karačić, Dunjak, Stepančić - oni su jednostavno igrači svjetske klase koji uz to sjajno funkcioniraju zajedno. Mislim da ćemo morati biti još bolji u obrani pa čak i agresivniji, morat ćemo imati cijelu dvoranu na našoj strani - kaže Timo. 

- Ovoj se utakmici zaista veselim. Znam da će u dvorani biti puno Hrvata i puno njemačkih navijača također tako da se radujem jednoj jako dobroj borbi - najavio je.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ministar obrane 18.01.2020.

    Ovo je klasicna pila naopako. Njemacka je favorit jer su nas dobili posljednja tri puta. Mi i sada imamo identicnu momcad i bez Strleka smo.. Tako da trebamo pobjedu protiv boljih od sebe.

  • ČungiGalić 18.01.2020.

    Tukli su nas prosle godine, danas vratit istom mjerom. Iznad svih Hrvatska! 🇭🇷

  • tomislav678 17.01.2020.

    Razbit ćemo švabe ko majmun bananu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare