To je to što me zanima!

Hamburgerom je gađao konja: Uhitili ga i dobio 800 kn kazne

Navodi se i kako su pojedini huligani Celtica pirotehnikom onesposobljavali rad mreže tramvajskog javnog prijevoza u Manchesteru. Bilo je 14 uhićenja
Vidi originalni članak

Navijač Celtica uhićen je nakon što je prije susreta njegova kluba s Manchester Cityjem (1-1) bacio hamburger na službenu policijsku osobu. Točnije, bacio je hamburger na konja što se protumačilo kao napad na službenu osobu. Suludim postupkom zaradio je i kaznu od 90 britanskih funti (približno 800 kuna).

Manchesterska policija rekla je kako je uhićenje Celticova navijača bilo jedno od njih 14 provedenih u konekciji sa susretom dvaju otočkih klubova u Ligi prvaka. Dalje, navodi se kako su pojedini huligani Celtica pirotehnikom onesposobljavali rad mreže tramvajskog javnog prijevoza u Manchesteru.

- Uhićen je muškarac u pijanom stanju koji je radio nerede i koji je bacio hamburger u službenog policijskog konja. Kažnjen je s 90 funti, a konj je u stabilnom stanju - objavili su iz policije na Twitteru.

Utakmica je završila 1-1 što je rezultiralo Celticovim ispadanjem iz elitnog europskog natjcanja, ali i iz Europe. Zavšio je na 4. mjestu iza Borussije Mönchengladbach, Manchester Cityja i Barcelone.

Upravnik Craig Thompson rekao je da je utakmica prošla bez nekih većih incidenata. Oko 30 ljudi izbačeno je sa stadiona - većinski gostujući, navijači Celtica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dakox 08.12.2016.

    A kod nas napad na policajca fizicki i verbalno i 700 kuna, i to ne plate nego im se polove kazne itd hahahaha Spredex drzava smo mi.

  • be yourself 08.12.2016.

    Pijani huligani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare