To je to što me zanima!

Uhitili trojac koji je kamenovao autobus s navijačima Dinama...

SAČEKUŠA KOD NAPLATNIH KUĆICA Niška policija potvrdila je kako je vrlo brzo pronašla napdače te je protiv njih podnijela kaznenu prijavu zbog nasilničkog ponašanja
Vidi originalni članak

Policija je privela vandale koji su u noći s utorka na srijedu kod naplatnih kućica u Nišu kamenovali autobus s navijačima Dinama.

Srpski mediji pišu kako se radi o dvojici Beograđana i Nišliji koji su oko pola četiri ujutro razbili stakla na autobusu koji je prevozio navijače "modrih" iz Makedonije, nakon utakmice Dinama i Vardara u Skoplju.

Niška policija potvrdila je kako je vrlo brzo pronašla napdače te je protiv njih podnijela kaznenu prijavu zbog nasilničkog ponašanja.

- Spavao sam, a iz sna trgnula lomljava stakla. U prvi mah smo pomislili da netko puca po nama. Razbili su nam samo vanjska stakla pa nitko nije ozlijeđen od krhotina. Pričekali smo krim policiju da napravi zapisnik i nastavili smo dalje prema Hrvatskoj - rekao nam je Zlatko Mesić iz Đakova koji je bio autobusu.

Bilo je problema i u Skoplju. Prema informacijama koje smo dobili, skupina navijača Crvene zvezde provocirala je i napala navijače Dinama iz BBB Fan Cluba.

Delije su se nakon kraćeg sukoba razbježale po gradu.

- Čuo sam nešto o tom incidentu dečkiju iz Zagreba koje je navodno napala skupina srpskih navijača, mi nismo imali problema. Makedonci su nas sjajno dočekali na stadionu. Čak su nam pljeskali kad smo odlazili - dodao je Zlatko.

Dinamo u trećem pretkolu može izvući i Zvezdu...

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Gunersss_ 14.07.2016.

    Hahahahaha,tako je to kod srba..JAKI su samo kad su brojcano nadmocniji,naravno,UVIJEK su u skupinama! Ajme sta bi dao da dinamo izvuce zvezdu..Kakvo bi to silovanje bilo,ma cak i da Coric,Pjaca i Rog odu..

  • kozaribok 14.07.2016.

    Milorade bre,desi,nemaš što da kažeš ???

  • KnezDomagoj 14.07.2016.

    Kolji to!

Komentiraj...
Vidi sve komentare