Obavijesti

Sport

Komentari 264

Kamenovali bus s navijačima Dinama: Mislili smo da pucaju

Kamenovali bus s navijačima Dinama: Mislili smo da pucaju
5

Bili smo na naplatnim kućicama u Nišu i vidjeli smo dvojicu mladića i djevojku kako bježe u šumu. Srpska policija je bila iza nas, ali nije napravila ništa, rekao nam je Zlatko

VIDEO

Spavao sam, a iz sna trgnula lomljava stakla. U prvi mah smo pomislili da netko puca po nama, rekao nam je Zlatko Mesić iz Đakova, koji je bio u autobusu s Dinamovim navijačima na putu iz Makedonije u Hrvatsku.

Dinamo je pobijedio Vardar u Makedoniji 2-1 u drugom pretkolu Lige prvaka, a "modre" je u Skoplju bodrila skupina od 70 navijača iz cijele Hrvatske.

- Nikakvih problema nije bilo u Makedoniji, ali čuo sam nešto o incidentu dečkiju iz Zagreba koje je navodno napala skupina srpskih navijača u centru Skoplja uoči utakmice. Iz Đakova nas je išlo 27 i Makedonci su nas dočekali sjajno. Na stadionu je bilo ogromno osiguranje, 700 policajaca čuvalo je nas 70 - rekao nam je Zlatko.

Prema informacijama koje smo dobili, skupina Delija napala je navijače iz BBB Fan Cluba u centru Skoplja uoči utakmice. Razbježali su se po gradu prije dolaska makedonske policije. Kod hrvatskih navijača nema ozlijeđenih nakon tog sukoba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Makedonci su sjajni

- Na stadionu je sve bilo super. Vardarovi navijači su sjajni. Nakon utakmice policajci su napravili špalir kako bismo izašli sa stadiona, a domaći navijači su nam pljeskali. Mi smo uzvratili pljesak. Makedonci su sjajni ljudi, osjećali smo se kao doma - dodao je Zlatko, koji nam je poslao fotografije po povratku u Hrvatsku.

- Srpska policija pratila nas je do naplatnih kućica. Negdje oko pola četiri "partizani", kako smo ih nazvali jer su pobjegli u šumu, razbili su nam dva stakla. Srećom, pukla su samo vanjska. Vidjeli smo ih, radi se o dvojici mladića i jednoj djevojci. Srpska policija bila je iza autobusa, ali ništa nisu napravili. Pričekali smo krim policiju da naprave zapisnik i nastavili prema Hrvatskoj - dodao je Zlatko Mesić iz Đakova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 264
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov