To je to što me zanima!

Uhvatio ga proljev dok je čuvao Messija: Morao trčati u WC...

Na dan utakmice sam imao proljev, povraćao sam. Unatoč tome sam uspio zaigrati. Na kraju sam ipak morao iz igre, morao sam trčati na WC, otkrio je Marquinhos kojeg je u 64. minuti zamijenio Joao Miranda
Vidi originalni članak

Čuvanje Lionela Messija je samo po sebi najteži mogući zadatak za braniče na terenu, a kada uz to što moraš zaustaviti argentinskog čarobnjaka imaš i dijareju, onda se sve pretvara u gotovo nemoguću misiju.

Ali, Marquinhos je uspio. 

Brazil je u polufinalu Copa Americe pobijedio Argentinu 2-0 i izborio finale pred domaćim navijačima. Marquinhos, branič PSG-a i brazilske reprezentacije bio je zadužen za čuvanje Messija. Kapetan Argentine odigrao je jako dobru utakmicu, radio je probleme obrani Brazila, a nakon utakmice se pobunio jer je smatrao da su suci oštetili njegovu momčad.

- Nije bilo lako. Messi, ma čitava Argentina je igrala odlično. Bilo je teško zaustaviti ga, ali dobro smo blokirali argentinske napade - rekao je Brazilac.

- Alisson je imao nekoliko sjajnih obrana, imali smo i sreće kada je Messi pogodio okvir gola - rekao je, a onda otkrio kakvu je osobnu borbu vodio na dan utakmice. Gotovo nitko u brazilskom stožeru nije vjerovao da će uspjeti zaigrati, a on je na kraju na terenu izdržao 64 minute. Onda ga je zamijenio Joao Miranda.

- Na dan utakmice pokupio sam virus, proveo sam čitav dan u hotelu. Bilo je strašno komplicirano, imao sam proljev, povraćao sam. Unatoč tome sam uspio igrati. Na kraju sam ipak morao iz igre, morao sam trčati na WC. Nakon utakmice mi je bilo još i gore. Imao sam temperaturu, završio u ambulanti na stadionu. Postalo mi je bolje tek kada sam dobio injekciju - rekao je Marquinhos.

Brazil će se u svom prvom finalu Copa Americe nakon 2007. godine boriti za trofej u nedjelju, na suprotnoj strani će biti Peru, a na terenu se očekuje i Marquinhos koji je stomačni virus ostavio iza sebe. Veliko finale je na rasporedu od 22 sata.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Exterminator 07.07.2019.

    Mene jedanput uhvatilo u lobiju hotela International ... išao sa frendovima na kocku , prije toga bio na roštilju , poslije jeo neke masne kobasice , u hotelu cuga ...odem van iz loby bara tražim wc ....kad ono "trenutno van upotrebe " btj šta sad ?

  • medenii 07.07.2019.

    stomak 😂

  • spajo 06.07.2019.

    I ja sam, 2007 g, u pionirima, protiv luckog radnika iz rijeke, skrivio 2 gola u prvih 10 min radi proljeva, izaso, oso na wc, na kraju se vratio i dao 2 gola glavom(visok), preokreno s 1-2 na 3-2....na kraju zavrsi 3-3. Iskustvo proljeva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare