To je to što me zanima!

Ujfaluši je poslao poruku: Žao mi je, Leo, nisam htio

Nisam imao nikakvu namjeru ozlijediti ga. Vidite li snimku, vidjet ćete da sam išao na loptu, kaže Ujfaluši koji se Agüerovim mobitelom ispričao Leu
Vidi originalni članak

To je bilo strašno gledati. Igrači Atletica bili su 'u lovu' na Lea. Svašta dopuštaju momčadima, koje se muče protiv takvog igrača, grmio je Messijev suigrač Gerard Piqué nakon što su u Barceloni doznali da njihov najbolji igrač neće igrati dva tjedna.
Ujfalušijev start zgrozio je sve. Čeh je čekao odluku disciplinske komisije španjolske lige. Prijetila mu je suspenzija od četiri do 12 utakmica, ako komisija odluči da je startom na Argentinca imao namjeru ozllijediti ga. No odlučili su da Ujfaluši nije namjerno ozlijedio Messija te ga kaznili s dvije utakmice zabrane nastupa.
- Želim se ispričati - rekao je Čeh sazvavši u klubu konferenciju za novinare.
- Nisam imao nikakvu namjeru ozlijediti ga. Pogledate li snimku bolje, vidjet ćete da sam išao na loptu. Lea sam slučajno pogodio. Slažem se da je sve to izgledalo užasno. Bilo je i oštrijih prekršaja na utakmici - dodao je Tomaš Ujfaluši, u čiju je obranu stao Atleticov predsjednik Enrique Cerezo:
- On je divan čovjek i budite sigurni da nije imao nikakve skrivene namjere.
Ujfaluši se Messiju ispričao SMS-om.

STRUČNJACI SLOŽNI: IMAO JE PUNO SREĆE

Velikoj većini igrača koji su pretrpjeli ovakav start pritom je slomljena noga. Kako se Messi izvukao samo s istegnućem ligamenata, nikom nije jasno, ali svi stručnjaci slažu se u tome da je Argentinca spasila samo sreća.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • albudimi 22.09.2010.

    Ajmoooooooooooooooo Barca...

  • kun 22.09.2010.

    Spasilo ga je to sto je bio zagrijan

  • bosnia_80 22.09.2010.

    i meni je žao, no mislim da se previše digla prašina!! neće ga bit dva tjedna, pa šta onda??? doživio povredu, pa šta onda? nije prvi, i Il fenomeno je, i del piero je , i van basten je...!!! prošle godine zbog sličnog ili goreg starta c. ronalda nije bilo 2,5 mjeseci...propustio je pola utakmica domaćeg prvenstva i najvažnije utakmice LP. .. barcelonini navijači tada nisu imali ni trunke obzira...bili su zauzeti pričom o čudesnom messiu i svemirskoj barceloni koja gazi sve pred sobom! ma dajte molim vas!

Komentiraj...
Vidi sve komentare