To je to što me zanima!

Ukinute najavljene kazne: 'Sad im je sve oprošteno!'

Rukometaši CO Zagreba izborili su četvrtfinale u najjačem klupskom natjecanju, zbog čega iz kluba najavljuju da se poništavaju sve novčane kazne
Vidi originalni članak

Tribine Ledene dvorane su se davno ispraznile, svijetla su se ugasila, a iz svlačionice Zagreba i dalje se mogla čuti pjesma. Slavili su zasluženo, prije samo tri tjedna bili su u dubokom ponoru, danas su opet tamo gdje pripadaju. Celje doma i u gostima, te Chambery u gostima kao seriju koja je rukometaše Zagreba CO odvela u četvrtfinale Lige prvaka. A ne tako davno, nakon domaćeg poraza od Chamberyja, klupski vrh im je zaprijetio oduzimanjem 10% plaće.
- Ma sada im je sve oprošteno! - nakon Celja je govorio direktor Bartol Kaleb. Na licu je nosio osmijeh, kao i ostatak društva ove subotnje večeri. Celje je ostalo na minus 13, zabili su 18 golova za 60 minuta, Zagreb 31. Niti u jednom trenutku nisu bili ni blizu.
- Odigrali smo odličnu utakmicu, ma sve je bilo fenomenalno. Dokazali smo koliko vrijedimo - rekao je Mirza Džomba nakon treće pobjede u Ligi prvaka zaredom. Letio je kao nekada, zabio četiri od pet i najavio veliki povratak.
- Ništa, sad u ponedjeljak molimo Boga da izvučemo što lakšeg protivnika u četvrtfinalu. Bilo bi dobro izbjeći Ciudad Real... - izrekao je Džomba ono što gotovo svi u Zagrebu misle. Španjolci su dobili Kiel u zadnjem kolu skupine (35-33), ali ostali su na drugom mjestu. Ostane li Zagreb na prvom, Metličić i društvo bit će jedna od četiri momčadi koja bi mogla doći u Zagreb.
- Ja se nikoga ne bojim. No ako bih mogao birati između Ciudada i Kiela, izabrao bih Kiel. Nijemci su fizički jaki, ali s njima možemo igrati, dok je Ciudad ipak puno nezgodniji protivnik - misli Kiro Lazarov, trenutno prvi strijelac Lige prvaka. Celju je zabio deset, iako su pričali da ga boli rame. Što bi tek bilo da nije boljelo...
- Napokon smo izašli iz krize, u posljednje vrijeme smo igrali pod pritiskom i tu smo pokazali svu svoju snagu - zadovoljno kaže Kiro, kojega prate i makedonske zastave. Protiv Celja ih je bilo nekoliko.
- Vidio sam ih, to mi je uvijek dodatni motiv. Drago mi je da su se Hrvati i moji Makedonci dodatno zbližili za vrijeme SP-a u Hrvatskoj - kaže Kiro. Nakon utakmice grlio je drugog Zagrebovog stranca. Čovjeka s vlastitim fan klubom. Gorazd Škof je skinuo 14 lopti i pritom izgledao kao da uživa u onome što radi.
- Prije utakmice svi smo mislili: 'Pa ne možemo još jednom zeznuti doma!'. I nismo mogli, ne pred ovako punom dvoranom, to je uvijek dodatni motiv. Sad možemo mirno spavati i čekati ogled Löwena i Chamberyja - rekao je Škof i dodao:
- Ako je ovo bila naša najbolja utakmica, sigurno možemo 20 % bolje!
Škof je standardan, Kiro također, Balić sve bolji. Vori i Duvnjak su se protiv Celja malo odmarali, ali ima tko zabijati. Primjerice, Ljubo Vukić. Dobro su došle sve te promjene u posljednje vrijeme, misli Zagrebovo lijevo krilo.
- Puno se toga dogodilo u zadnja tri tjedna, čini se da je sve to bilo pozitivan šok za nas, uključujući i promjenu trebera. Sad se treba samo dobro spremiti i dočekati četvrtfinale u najboljem mogućem izdanju - rekao je Vukić.

LÖWEN MORA DOBITI MANJE OD PET
Navijat ćemo za Löwen u nedjelju, uvijek je dobro biti prvi u skupini, rekao je nakon pobjede protiv Celja trener Maglajlija. A da bi se to dogodilo, Nijemci danas na svom parketu ne bi smjeli dobiti Chambery više od četiri razlike. U Francuskoj je slavio Chambery, ovoga puta favorit je Löwen. Bude li Zagreb prvi, mogući protivnici su Flensburg, Čehovski Medvjedi i Ciudad Real. Ako Zagreb bude drugi u svojoj skupini, u četvrtfinalu će ići na Kiel, Hamburg ili Veszprem. Očito je, slabih u ovom društvu više nema.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • malenaaa00 08.03.2009.

    smanjite plaću našim nogometašima iz svakog kluba jer samo nas sramote, a stalno nešta protiv rukoetaša koji su sve osvojili što se dalo osvojiti osim zlata sa eur.

  • rokoxy1 08.03.2009.

    doro ste igrali ,ali nesmimo vas previse falit ,rad rad rad i samo rad .

  • Keksolino 08.03.2009.

    Čim su htjeli udariti po džepu, odmah su proigrali...ccc...

Komentiraj...
Vidi sve komentare