To je to što me zanima!

'Ukleti' navijač: Tko se s njim fotkao, ostao je bez Mundijala

Franck Ribery, Samir Nasri, Lucas Moura i Marco Reus prihvatili su poziv mladog navijača i fotografirali se s njim. Niti jedan od te četvorice neće biti na Mundijalu...
Vidi originalni članak

Ribery, može fotka?, upitao je navijač francusku zvijezdu.

- Može, zašto ne? - rekao je Franck Ribery pomislivši kako nema ništa loše u tome da udovolji želji navijača. Isto to mislila su još trojica igrača, Samir Nasri, Lucas Moura i Marco Reus. Sva četvorica fotografirala su se s istim mladićem koji je fotografije stavio na internet i sva četvorica su otpala sa Svjetskog prvenstva.

Ribery i Reus zbog ozljeda, a Moura i Nasri nisu dobili poziv svojih izbornika.

Nije dugo trebalo da neimenovani mladić dobije etiketu "ukletog" navijača od kojeg nogometaši, ako žele igrati na Svjetskom prvenstvu, moraju bježati glavom bez obzira.

Franck Ribery otpao je zbog ozljede leđa. Didier Deschamps stavio ga je na popis putnika za SP, ali Ribery nije izdržao napore. Samir Nasri nadao se pozivu, ali ga je izbornik Deschamps otpisao rekavši kako on nije potreban reprezentaciji. 

Lucas Moura također se potajno nadao pozivu brazilskog izbornika, ali on nije stigao i talentirani Brazilac i nogometaš Paris Saint-Germaina neće vidjeti Svjetsko prvenstvo. Isto kao ni njemački nogometaš Marco Reus, koji se ozlijedio u prijateljskoj utakmici Njemačke i Armenije. Reusu su pukli ligamenti lijevog gležnja.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • jele112 11.06.2014.

    Dobro da se Luka Modrić nije slikao s njim!

  • metla 11.06.2014.

    Sutra otvaramo svjetsko prvenstvo a vi nas zamarate sa ovakvim lazima i sranjima,odjebite i pisite nesto pametnije.

  • ličanin_1 11.06.2014.

    tako i kod mene ima u gradu tip ,kome god je sjeo u automobil taj je doživio sudar ( i on s njim) , zadnji mu nije htio stati ,opalio po gasu i završio u voćaru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare