To je to što me zanima!

Ukleti 'redsi': Sturridge izvan terena na novih 4 do 6 mjeseci

Napadač Liverpoola ove je sezone u prvenstvu odigrao samo 12 utakmica. Od toga je samo 7 puta bio u početnih 11, a 5 puta je dobio manju minutažu ulazeći s klupe
Vidi originalni članak

Daniel Sturridge iza sebe ima vjerojatno najgoru sezonu koju jedan nogometaš može zamisliti. Nakon što je u prošloj sezoni 'harao' uz bok Luisa Suareza krenula je 'avantura' s ozljedama. 

Napadač Liverpoola ove je sezone u prvenstvu odigrao samo 12 utakmica za 'redse'. Od toga je samo sedam puta bio u početnih 11, a pet puta je dobio manju minutažu ulazeći s klupe za pričuve. Uspio je u tim utakmicama i zabiti čak četiri gola, što samo govori o njegovoj kvaliteti i o tome koliko je zapravo nedostajao Brendanu Rodgersu čiji glavni napadač Mario Balotelli je u cijeloj sezoni uspio zabiti samo jedan gol. 

Međutim, navijači Liverpoola 'poludjeli' su na novu vijest koja kaže kako će Sturridge nakon operacije kuka izbivati nova četiri mjeseca. Nešto malo manje optimistične prognoze govore i o mogućih šest mjeseci izbivanja, što je svakako razočaravajuća vijest za igrača koji je za većinu još uvijek mladi talent, a početkom rujna će već napuniti 26 godina

Idi na 24sata

Komentari 22

  • aaerts 08.05.2015.

    rasturiđ

  • RobertC 08.05.2015.

    stakleni igrac im se ozljedi dva puta, i odma su "ukleti".... sta bi arsenal trebao reci

  • Marin-Arsenal 08.05.2015.

    Kad se samo sjetim njega i Suareza prošle sezone,čudesa su izvodili.Šteta dobar igrač.Nadam se da ga ozljede neće unazadit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare