To je to što me zanima!

'Ukleti' Wembley: Tottenham nikako da slavi u novom domu

Spursi su u prvom dvoboju ove sezone Premiershipa na legendarnom stadionu izgubili od Chelseaja (1-2), a potom remizirali protiv Burnleyja (1-1) i sada protiv Swansea Cityja (0-0)
Vidi originalni članak

Nogometaši Tottenhama niti u trećem pokušaju nisu uspjeli ostvariti ligašku pobjedu na Wembleyju nakon što su u susretu petog kola engleskog nogometnog prvenstva odigrali 0-0 protiv Swansea Cityja.

Tottenham zbog gradnje novog stadiona ove sezone igra na Wembleyju, međutim ako ovako nastavi neće po dobrome pamtiti najveći engleski stadion.

Spursi su u prvom dvoboju na legendarnom stadionu izgubili od Chelseaja (1-2), a potom remizirali protiv Burnleyja (1-1) i sada protiv Swansea Cityja (0-0). Jedinu pobjedu ove sezone u prvenstvu Tottenham je ostvario na gostovanju protiv Evertona (3-0).

Momčad Mauricija Pochettina je protiv Swansea Cityja imala nekoliko sjajnih prilika. Domaći igrači su uputili 28 udaraca prema suparničkim vratima, imali su i 11 kornera te čak 75 posto posjeda lopte, ali nisu uspjeli ugurati loptu u mrežu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tomislav22 16.09.2017.

    Anthony Joshua ima više pobjeda od Tottenhama na Wembleyu ove sezone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare