To je to što me zanima!

Ulazi li već protiv Makedonije? Sammir ne skida osmijeh s lica

Reprezentacija je jučer u Zagrebellu uigravala postavu za utakmicu s Makedonijom u petak. Minute u najboljoj postavi dobio je i novopečeni reprezentativac Sammir
Vidi originalni članak

Igor Štimac na jučerašnjem je treningu Hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebellu, Zagrebovu trening kampu, isprobavao taktičke zamisli za utakmicu s Makedonijom. A prema svemu sudeći u petak bi u Skoplju priliku mogao dobiti i novopečeni reprezentativac Sammir.

Dinamovu veznjaku tijekom cijelog treninga nije silazio osmijeh s lica, a da bi mogao biti u postavi govore i izbornikovi postupci tijekom treninga. Većinu treninga Štimac je uigravao 4-2-3-1 formaciju u sastavu: Pletikosa - Vida, Ćorluka, Šimunić, Strinić - Modrić, Vukojević - Srna, Kranjčar, Rakitić - Mandžukić.

U tom dijelu Sammir je 'glumio' Pandeva, a onda se pred kraj treninga izbornik odlučio oprobati Sammira u udarnoj postavi. Tako su umjesto Kranjčara, Vukojevića i Rakitića u najjaću postavu ušli Badelj, Eduardo i Sammir. Znači li to da bi naš novi reprezentativac mogao dobiti koju minutu i u Skoplju?

Treba tu dodati i Ivana Perišića koji je jučer bio odsutan zbog rođenja djeteta, a Ivan će gotovo sigurno dobiti priliku u Makedoniji. Možda čak i od prve minute.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • LucianSerdarušić 10.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ronaldinhofan10 10.10.2012.

    ajde sammire vrijeme je da svima pokažeš što znaš

  • niko1911 10.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare